Actrița Tania Popa a făcut dezvăluiri despre compromisurile din cuplu și relația cu cel de-al treilea soț

Actrița basarabeancă Tania Popa, cu o carieră de succes în România, a vorbit despre compromisurile pe care le-a făcut în viața ei și despre regretele pe care le are. Actrița face dezvăluiri neștiute din căsnicia cu soțul ei, Veceaslav Damian, în care recunoaște că nu curge numai lapte și miere.

Cunoscuta actriță Tania Popa spune cât de mult regretă că a ales să facă meseria de actriță, neștiind la început ce compromisuri personale va implica această alegere.

Tania Popa face dezvăluiri despre copii, soț și compromisuri: “Asta e durerea mea cea mai mare, că nu am fost prezentă în familie”

Într-un interviu pentru Unica.ro, carismatica și vesela actriță Tania Popa dezvăluie detalii neștiute despre viața ei, regretele și lipsurile sufletești cauzate de cariera urmată. Convinsă fiind că lumea n-o va crede, nu se sfiește să afirme că scena nu-i va lipsi deloc și că viața de familie este cea mai importantă.

Recunoaște că e bolnavă de optimism, că atunci când se ceartă cu soțul cedează prima și că în sufletul ei se simte OM, nu româncă sau moldoveancă.

“Nu-mi va lipsi scena sau viața tumultoasă de actriță”

Despre experiența de la ‘Sunt celebru! Scoate-mă de aici’. Ce ți s-a părut cel mai greu de făcut?

“Am pus la loc trei kilograme în două zile pentru că nu m-am mai oprit din mâncat” își amintește Tania Popa

Ai reușit să slăbești 8 kilograme la show. Ai reușit să te menții?

Da, așa este, când m-am reîntors am pus la loc trei kilograme în două zile pentru că nu m-am mai oprit din mâncat și din băut. După care am reluat sportul, agitația, munca și acum oscilez între două kile pe care le pun și dau jos în mod constant.

Tania Popa, amintiri din copilărie: “Făceam mai ales lucruri mărunte care necesită răbdare și atenție”

Ce-ți plăcea să faci când erai copil?

Îmi plăcea să fac totul, să încerc mereu ceva nou, să experimentez. Mă duceam la toate cercurile din oraș, mă prindem cum stă treaba și treceam la altul. Am fost un copil extraordinar de activ și acum sunt la fel. Făceam mai ales lucruri mărunte care necesită răbdare și atenție, de aia m-am și îndrăgostit de croitorie.

Când aveai nevoie de sfaturi la cine te duceai, la mama sau la tata?

Acum nu știu ce să zic, poate și din cauza timpurilor de atunci, nu prea mă duceam să cer sfaturi, mă descurcam singură de cele mai multe ori. Părinții nu aveau timp de mine, erau ocupați cu treaba lor.

Tania Popa la facultate

Ce meserie au avut părinții actriței: “Tata a fost medic pe Salvare și mama laborant biochimist”

Știu că ai avut două comoții cerebrale până la vârsta de 3 ani. Cum au reușit părinții tăi să asculte sfatul medicului și să nu te enerveze niciodată?

Cred că ai mei au reușit să se țină de sfatul medicului, pentru că și ei lucrau în domeniul medical. Tata era medic pe Salvare și mama laborant biochimist așa că mare parte din zi stăteau la spital. Cu mine nu a fost complicat pentru că deși eram încăpățânată și orgolioasă nu prea făceam boacăne, îmi vedeam de activitățile mele pentru că aveam foarte multe.

“Tata cânta la acordeon și la chitară”

Tatăl tău a murit când aveai 19 de ani. Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu el?

Tata a murit când eram în anul 3 de facultate. În general am amintiri frumoase cu el, îmi aduc aminte că făceam grătare la pădure și el făcea multe glume, cânta la acordeon și la chitară, făcea orice numai să-mi aducă zâmbetul pe buze. Era un om foarte vessel și generos, ne distram tot timpul cu el.

Tania Popa și perioada școlii: “Am fost o rebelă premiantă”

Ce-ți mai amintești din perioada școlii? Ai fost o rebelă sau o premiantă?

Clar am fost o rebelă premiantă pentru că învățam foarte bine fără să fiu tocilară, rețineam tot. Eram isteață dar și rebelă în sensul în care duceam masele de copii după mine. Dacă era cazul de vreo revoltă în școală îi ridicam pe toți în picioare și făceam grevă, boicot. Norocul meu e că nu aveam probleme cu profesorii pentru că la toate activitățile extrașcolare eram prima, cu noTA 5 pe linie, că atunci nota maximă era 5.

Când ai trăit cel mai îngrozitor moment din viața ta?

În viață am avut și bune și rele, dar cel mai groaznic a fost să pierd pe cineva drag. În general în viață se uită totul până la urmă, chiar cred că timpul vindecă tot, dar momentul morții cuiva drag se estompează mai greu și este cel mai neplăcut lucru din viața mea.

Cea mai mare calitate a Taniei Popa: “Sunt bolnavă de optimism”

Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

Nu știu dacă este calitate sau defect dar eu recunosc că sunt bolnavă de optimism. Sunt tolerantă mai mult decât este cazul și sunt un om pozitiv, exagerat de pozitiv. Și cel mai mare defect al meu este că nu ‘citesc’ omenii, mă încred orbește în ei și, din păcate, pe mine mă învinovățesc că nu m-am prins de la început. Mai sunt și încăpățânată dar nu cred că este un defect, nu-s încăpățânată prostește.

Îți mai amintești când te-ai îndrăgostit prima oară?

Acum sunt foarte îndrăgostită de soțul meu,dar dacă îndrăgosteala se referă la senzația aia din stomac când nu ști ce ți se întâmplă, cred că a fost undeva prin clasa a treia.

Ești selectivă atunci când îți alegi rolurile?

Înainte nu eram selectivă, luam tot ce mi se oferea și din fericire nu am avut parte de roluri proaste. În schimb acum îmi permit luxul să fiu selectivă pentru că simt nevoia să am timp liber pentru mine și familie, simt că trec anii și nu e nicio treabă să te îngropi în carieră.

Ce e mai greu de jucat, comedia sau drama?

Categoric cel mai greu este să joci comedie chiar dacă drama pare mai complicată. Comedia este matematic făcută, de aia e așa de grea, dar cel mai frumos este să le combini.

Ce îi lipsește teatrului românesc la ora actuală?

-Aici o să fiu foarte scurtă și o să spun că, după părerea mea, teatrului românesc îi lipsește disciplina. Talent avem dar mulți își bat joc de el.

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

-Niciodată să nu spui niciodată…Eu sunt un om de cuvânt, onoarea este un lucru important în viața mea, deci nu mi-aș calca niciodată cuvântul și nu aș dezonora. Cu mine poți să te duci la război, nu aș înșela niciodată încrederea cuiva. Nu aș face rău nimănui în mod voit, chiar dacă merită. Uneori mă las călcată în picioare pentru că nu pot să lovesc înapoi, chiar dacă mulți ar merita.

Când ai dezamăgit cel mai tare și de ce?

Poate am dezamăgit copiii în măsura în care nu am fost mereu prezentă în viața lor, pentru că am stat să lucrez în loc să stau cu ei. Dar nu voi mai face asta, îmi permit acum să-mi iau timp pentru ai mei. Cine știe că l-am dezamăgit vreodată să-mi spună, să știu.

Ai făcut compromisuri în viață? Care-i cel mai important?

Pe plan profesional compromisuri de se fac în breasla asta nu am făcut pentru că n-aș mai fi putut să dorm liniștită noaptea, eram deja la nebuni. Altfel de compromisuri poate am făcut, legate de familie, și asta e durerea mea cea mai mare, că nu am fost prezentă. Am ales să-mi fac meseria și regret lucrul asta foarte mult. Nu m-a ajutat cu nimic în viață dacă am fost o actriță bună sau mai puțin bună. Știu că nu o să par credibilă când spun să nu-mi va lipsi scena sau viața tumultoasă de actriță. Îmi plac mai mult liniștea și viață de familie decât să fiu actriță.

Tania Popa, căsătorită de 14 ani: “Nu știu de ce merge căsnicia asta când noi ne certăm ca chiorii”

Ești măritată de 14 ani. Cum vă găsiți echilibrul în familie?

În primăvară facem 15 ani de relație și acum dacă mă întrebi nu știu de ce merge căsnicia asta, când noi ne certăm ca chiorii, pe chestii mărunte și prostești. Cred că cel mai important este că avem pasiuni comune, eu cu soțul meu suntem cel mai buni prieteni și ne susținem orbește unul pe celălalt în ce facem. Și pe viitor ne dorim aceleași lucruri în viețile noastre.

“Eu aș mai vrea să țin supărarea puțin dar nu ai cu cine, că el imediat o dă la pace”

Dacă începeți să va certați, cine cedează primul și se împacă?

Evident că eu cedez, pentru că sunt mai înțeleaptă și mai matură. O femeie deșteaptă așa face, îl lasă pe el să creadă că este buricul pământului, că el decide și că face totul. Că de aia e soțul capul și femeia gâtul, care este mult mai important. Tot ca noi fac bărbații dar trebuie să șți cum să-i faci să creadă că ei dirijează totul. Când ne certăm eu mă opresc prima dar el este cel care vrea să se împace primul. Și eu aș mai vrea să țin supărarea puțin dar nu ai cu cine, că le imediat o dă la pace.

Dacă ai fi la începutul carierei ce greșeală știi sigur că nu ai mai repeta?

Dacă aș fi chiar la început m-aș gândi de 10 ori dacă asta este drumul pe care vreau să-l urmez în viață. Doar că nu știu dacă acum 30 de ani aș avea aceeași minte ca acum.

În sufletul tău cum te simți, româncă sau moldoveancă?

În sufletul meu mă simt OM în primul rând. Iar despre apartenența geografică nu aș comenta pentru că aici se luptă mai multe în mine. Pot să spun doar că drumul meu nu s-a oprit aici, în România.

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22

Accident rutier cu implicarea unui troleibuz a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei pe strada Ion Creangă, scrie stiri.md.

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, a accidentul a avut loc la ora 12:20, când o mașină de model Volkswagen s-a tamponat cu un troleibuz de pe ruta numărul 22.

Ca urmare a impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Ceartă la cuțite între doi iubiți din Durlești. Cu ce s-a încheiat

Un bărbat a ajuns la spital după ce concubina acestuia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, stiri.md.

Incidentul s-a produs pe data de 24 aprilie, la Durlești, în locuința agresoarei.

Veniți la fața locului polițiștii au stabilit că o un bărbat de 42 de ani, aflându-se în ospeție la concubina sa, o femeie de 54 de ani, în urma consumului de alcool, s-au certat până la cuțite.

Astfel, în timpul conflictului, femeia a scos un cuțit și i l-a înfipt bărbatului răni în zona pieptului.

Ca urmare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc: „Energia nu vine de la mâncare”
Articolul anterior
Gabriela Firea a slăbit 25 de kilograme în trei luni
Articolul următor