Acum poți redirecționa 2% din impozitul tău pe venit către Fundația Hospice Angelus Moldova

Ai cel puțin 25.000 de motive pentru a susține Fundația Hospice Angelus Moldova. Anual, în R.Moldova au nevoie de îngrijri paliative circa 25 000 de pacienți. Oameni cu maladii necruțătoare care așteaptă să le fie deschisă ușa și alinată durerea. Fiecare dintre ei sunt o lecție de viață. Acum e în puterea noastră să le fim aproape.

Fundația Hospice Angelus Moldova te invită să iei parte la procesul de repartizare a bugetului public. Împreună putem construi o cumunitate puternică și consolidată.

În 2020, cu ajutorul mecanismului 2%, Fundația Hospice Angelus Moldova a beneficiat de 41, 399 MDL – surse financiare extrem de necesare pentru asigurarea continuității serviciilor de îngrijiri paliative la domiciliu.

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, echipa medicală Hospice Angelus prestează servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, inclusiv de cancer în stadii progresive, avansate, cu pronostic limitat de viață sub 12 luni, din mun. Chișinău și alte localități din R. Moldova.  Una din cele mai importante reușite ale echipei este deschiderea Primului Hospice Pediatric din Republica Moldova – „Casa Angelus”. Din 2017, „Casa Angelus” oferă servicii  calificate de îngrijiri paliative micuților cu diagnostic necruțător.

Hospice Angelus Moldova consideră că este foarte important ca oamenii să înțeleagă că aceste 2% dacă nu vor fi redirecționate către un ONG, oricum banii vor ajunge sub formă de impozit la stat.

În acest sens, Fundația Hospice Angelus te invită să le fii alături și să-i susții. Fiecare bănuț ajută în asigurarea continuității prestării de servicii calitative de îngrijiri paliative adulților și copiilor umbriți de durere. Cod Fiscal: 1015620002409.

În fiecare an, circa 1000 de persoane își pierd viața din cauza cancerului doar în capitală. Fundația Hospice Angelus Moldova, înființată în anul 2000, are misiunea de a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienților cu cancer şi alte maladii incurabile prin sprijin medical, social şi psiho-emoţional.

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, l-a primit pe Ambasadorul Rusiei la Chișinău: s-a discutat despre posibilitatea furnizării vaccinului rusesc anti-Covid-19 în Moldova
Articolul anterior
Ei sunt primii doi medici din țara noastră care vor fi vaccinați împotriva Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante