Adaugă confort vieții tale cu Dormeo White Sales! La cel mai bun preț!

Fiecare dintre noi își dorește să înceapă noul an cu noi obiective, ambiții și planuri. Cel mai frecvent ne dorim să adoptăm un mod sănătos de viață, să ne ocupăm cu sportul, să economisim banii și desigur să avansăm în carieră. Dar, uităm de ceva foarte important, somnul sănătos trebuie de asemenea să fie inclus în această listă, deoarece este unul dintre cei mai importanți piloni ai sănătății, fără de care nu am fi în stare să îndeplinim cele dorite.

Prin urmare, obiectivul principal Dormeo în noul an este de a vă oferi cel mai calitativ somn la cel mai bun preț. Astfel, vă prezentăm Dormeo White Sales.

Ce este White Sales?

Este timpul dedicat îmbunătățirii calității somnului și conștientizării rolului acestuia asupra sănătății. Pentru că unul din obiectivele tale în noul an este cel mai probabil să economisești bani, Dormeo a avut grijă să îți ofere toate produsele necesare pentru un somn sănătos la cel mai bun preț, oferindu-ți REDUCERI de până la -50%.

Adaugă vieții un plus de confort și dormi sănătos beneficiind de REDUCERI de până la -50%

Pentru ca oricine să se poată bucura de un somn odihnitor și relaxant, Dormeo pregătit o listă de Oferte față de care pur și simplu nu vei putea rămâne indiferent:

Nu uita, cel mai util cadou pe care trebuie să ți-l faci în noul an este somnul sănătos!

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de Oferte este să accesezi pagina dormeo.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

Video! Emilian Crețu arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă”

Emilian Crețu a realizat o nouă parodie, în contextul evenimentelor de astăzi din țara noastră. Actorul oferă o lecție de ,,bune maniere” și arată cum nu ar trebui mâncată o ,,recipisă” ori ,,un act cu informații valoroase”.

,,Dacă ești o persoană coruptă, nu e politicos să mănânci actul ca porcul…”, afirmă Emilian Crețu, în noul său video.

Internauții și-au dat seama din start la ce face referire actorul și s-au amuzat copios.

Senatul SUA a adoptat o rezoluție în care s-a stipulat că Republica Moldova trebuie susţinută pe calea integrării europene, prin asistenţă financiară şi tehnică

Senatul Statelor Unite ale Americii a adoptat o rezoluție în care s-a stipulat că Republica Moldova trebuie, în continuare, susţinută pe calea integrării europene, prin asistenţă financiară şi tehnică. Reprezentaţii Senatului au mai reiterat faptul că Statele Unite ale Americii sunt gata să ofere armament Republicii Moldova, dacă vor avea o cerere din partea Chişinăului.

post-img

Senatorii americani apreciază efortul  autorităţilor din Republica Moldova pentru aderarea ţării la blocul  comunitar european, iar reformele înfăptuite în ultimul an demonstrează  acest lucru, se arată în rezoluţie. Congresul american condamnă, din  nou, provocările și acțiunile agresive ale Federației Ruse în regiunea  transnistreană şi a făcut apel la partenerii internaţionali să se  alăture Statelor Unite în acordarea imediată a asistenței financiare şi  umanitare în sprijinul Republicii Moldova.

„În  ultimul an, Guvernul Republicii Moldova și societatea civilă s-au  angajat într-o reformă semnificativă a sistemului de justiție și au  promovat buna guvernare și stabilitatea economică. Republica Moldova  și-a depus oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană, semnalând  angajamentul față de valorile democratice și statul de drept. Congresul  solicită Guvernului Statelor Unite să continue să ofere Republicii  Moldovei sprijin financiar și tehnic semnificativ”, se arată în rezoluţia adoptată.

Pe  21 mai, un grup de congressmani americani, aflaţi într-o vizită de  lucru la Chişinău, au declarat că Statele Unite ale Americii sunt gata  să ofere armament Republicii Moldova dacă va exista o cerere din partea  autorităţilor. 

Oficialii americani au confirmat că au votat un pachet de  sprijin pentru Ucraina şi Republica Moldova, în valoare totală de 40 de  miliarde de dolari.

MICHAEL M. MCCAUL senator SUA: „Suntem pregătiţi să contribuim la înarmarea Republicii Moldova, dacă acest lucru ni se va solicita. Planurile Rusiei pot privi Republica Moldova şi Georgia, care nu sunt  ţări sub umbrela articolului 5 al Tratatului Nord-Atlantic”.

sursa: www.tvrmoldova.md

Un tobogan dintr-un parc acvatic s-a prăbușit. 16 copii au ajuns la spital

Clipe de groază într-un mare aquaparc din Indonezia. Un tobogan înalt de 10 metri s-a prăbușit, iar cei care se aflau în aparat, majoritatea copii, s-au lovit de suprafața dură de dedesubt.16 persoane au fost rănite sau au acuzat dureri și au fost transportate la spitale.

Potrivit presei locale, o secțiune a toboganului de apă s-a prăbușit, iar oamenii au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Un videoclip de pe internet arată o secțiune a toboganului de apă care se prăbușește în timp ce apa curge în pământ și se aude impactul oamenilor care lovesc asfaltul. Privitorii se grăbesc apoi să ajute, în timp ce alții țipă șocați.

sursa

Balenă uriaşă de 11 metri, descoperită fără suflare pe o plajă din Thailanda
Articolul anterior
Coronavirus: A cincea tranşă de vaccin de la Pfizer/BioNTech sosește luni în România
Articolul următor