Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Speră să nu fie nevoie de intervenţie chirugicală

Adela Popescu are probleme de sănătate, a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde s-a şi internat. Luni, 23 iunie, Adela Popescu a lipsit din emisiunea “Vorbeşte lumea” pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV.

separator

Cove i-a ţinut locul. Mulţi s-au îngrijorat şi au crezut că este vorba despre o infectare cu coronavirus, dar colegul său a făcut lămuririle şi a dezvăluit că ar fi vorba despre neplăceri la sistemul digestiv.

Nici astăzi, Adela Popescu nu este în platoul de televiziune de la Pro TV. Cove a intrat pe post şi a transmis din primele minute ale emisiunii: “După cum vedeţi, scumpa Adeluca nu este. V-am zis că are probleme de sănătate. Dar mai bine să vorbim cu ea. Eşti pe un pat de spital văd, nu?”, a spus prezentatorul în direct.

Imediat a apărut în imagini Adela Popescu, din spital. Se pare că a avut probleme pe timpul nopţii şi a ajuns la urgenţe. Medicii au decis să o interneze. Chiar ea a făcut declaraţii în direct despre starea de sănătate, dar şi despre problemele cu care se confruntă de câteva zile:

“Da, aşa arăt acum. Când am ajuns azi noapte la urgenţe, nu am avut nici fond de ten, nici ruj. De vreo patru zile mă durea stomacul! Azi noapte, pe la 4 dimineaţa mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (…) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului…

Dar vreau neapărat să transmit ceva. Protocolul, ca peste tot, a fost să mi se facă un test COVID. Cu această ocazie aş vrea să arăt, este negativ. (…) Această inflamaţie nu e de la mâncare, este o inflamaţie. (…) În clipa aceasta mi se administrează calmante, antibiotic şi antiinflamatoare. Vedem după amiază cum decurg lucrurile. Dacă merg lucrurile bine, o să am o medicaţie acasă.

Medicii nu ştiau exact ce e acolo, mi s-a făcut un CT şi speră să nu fie nevoie de intervenţie chirugicală.”, a transmis prezentatoarea de pe patul de spital.

sursa: www.okmagazine.ro

Locuitor din Capitală: Oamenii sunt nepăsători. De ce persoanele în etate nu încearcă să evite orele de vârf?
Articolul anterior
Video! Victoria Grejdean-Voloceai, medic obstetrician-ginecolog, dezvăluie graviduțelor cum pot avea o sarcină activă
Articolul următor
Alte articole interesante