Adela Popescu a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după ce a fost internată de urgență

Adela Popescu a fost internată de urgenţă în spital, după ce a acuzat mai multe zile la rând dureri la nivelul abdomenului. Prezentatoarea TV a dezvăluit diagnosticul pe care i l-au stabilit medicii.

separator

”De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și pe la 3 dimineața când se vedea clar că durerea crește și nu scade m-am prezentat la urgență și m-am internat, pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind de ileită terminală. Mai exact o inflamație a tubului digestiv”, a declarat Adela Popescu de pe patul de spital în direct la emisiunea Vorbește Lumea de pe ProTV.

Vedeta a fost diagnosticată cu o boală inflamatorie cronică a tubului digestiv, posibil autoimună sau ereditară, numită boala Crohn sau ileită terminală. Aceasta poate afecta orice segment al tractului digestiv, de la cavitatea bucală până la rect, dar cel mai frecvent porțiunea terminală a intestinului subțire (ileonul) și colonul proximal. La unii pacienți, afecțiunea poate intra în faza de remisiune, chiar pentru ani de zile.

Potrivit vedetei, aceasta se află sub tratament, fiind sub supravegherea medicilor, iar în curând va fi externată și va urma tratamentul recomandat la domiciliu.

Lilu a cules levănțică la Viopark (foto/video)
Articolul anterior
Focarul de Covid-19 de la spitalul ,,Sfânta Treime” din Chișinău, s-a extins
Articolul următor
Alte articole interesante