Adela Popescu și soțul ei, atac de panică în avion. Cuplul nu a mai ajuns la Roma

Adela Popescu a împlinit 35 de ani pe 8 octombrie, așa că de ziua ei, soțul i-a promis că o duce la Roma. Însă un incident petrecut în avion a făcut-o pe actriță să renunțe la vacanță și a insistat să se întoarcă acasă.

„Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mâncă”, a anunțat Adela pe Facebook, în cursul zilei de vineri. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau «semne». Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a scris Adela pe Facebook.

Danemarca îi așteaptă pe muncitorii români cu brațele deschise. Salariile ajung și la 5.000 de euro
Articolul anterior
Incident evitat în ultima clipă pe un aeroport din Germania. Pasagerii au trecut prin momente de coșmar
Articolul următor
Alte articole interesante