Adele a izbucnit în lacrimi la propriul concert după ce a văzut gestul unui fan: „Îmi pare atât de rău”

Adele a izbucnit în lacrimi la concertul susținut în Las Vegas, SUA, după ce a văzut gestul unui bărbat aflat în mulțime.

Adele este cunoscută pentru baladele sale de dragoste, a căror versuri emoționează profund ascultătorii, însă nici firea sa emotivă nu a trecut neobservată de fani. Aflată în Las Vegas, unde a susținut cel mai recent concert al sau, cântăreață de 34 de ani, a coborât de pe scena pentru a se apropia de fani, moment în care un bărbat a făcut un gest emoționant, care a mișcat-o profund pe artista.

Este vorba de un bărbat mai în vârstă, care a ridicat telefonul în aer pentru a-i arăta artistei o fotografie cu soția sa. Deși la momentul întâmplării, Adele nu a observat gestul bărbatului, odată întoarsă pe scena, cântăreață a revăzut imaginile și a izbucnit în lacrimi, spunând publicului ceea ce tocmai s-a întâmplat.

„Când mă plimb prin mulțime, aș vrea să puteți vedea ce văd eu. Pentru că știu că vorbesc cu câțiva oameni în fiecare seară, dar apoi văd doar mici povești de oameni care se întâmplă”.

Era un bărbat, care stătea acolo, cu telefonul în mână. Cred că era soția lui pe ecranul telefonului, și nu cred că este aici, și m-a emoționat foarte tare. Îmi pare atât de rău pentru pierderea suferită și nu mi-am dat seama ce îmi arătați până nu am ajuns aici”.

Văd aceste mici părți din viețile oamenilor pe măsură ce trec pe acolo și este atât de frumos”.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You – Adele

După ce a rostit acest mesajul pentru fanul care își pierduse soția, Adele i-a dedicat piesa Someone Like You, printre lacrimi.

La rândul ei, artista a trecut printr-o pierdere când s-a despărțit de tatăl copilului ei. Divorțul a afectat-o profund, artista mărturisind în decembrie, 2020, că ajunsese să facă cinci ședințe de terapie pe zi.

Autorea hit-ului Hello, a cărei căsătorie cu Simon Konecki s-a încheiat în 2019 , le-a spus fanilor că s-a apuca din nou de terapie pentru că a încetat să-și mai asume responsabilitatea:

„Am început să fac din nou terapie pentru că am stat câțiva ani fără. Aveam nevoie să încep”.

sursa

Republica Moldova a primit 1 miliard de euro de la UE, în ultimul an, pentru a înfrunta crizele

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat că, în utimul an, Uniunea Europeană a mobilizat 1 miliard de euro, pentru a ajuta guvernarea de la Chișinău să facă față crizelor. Mai mult, el susține că, până în vară, va fi elaborat un nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova. Declarația a fost făcută după întrevederea avută astăzi cu șefa statului moldovean, Maia Sandu, scrie ziua.md.

Oficialul european a ajuns în Republica Moldova în această dimineață și a fost întâmpinat la Președinție de către Maia Sandu. După mai bine de o oră de discuții, ei au organizat în comun o conferință de presă. În intervenția sa, Charles Michel a lăudat guvernarea de la Chișinău, menționând că aceasta a acționat ferm pentru a stopa intențiile Rusiei de a destabiliza Republica Moldova.

„Noi avem încredere deplină în capacitatea Guvernului de a face față acestor amenințări. UE este solidară cu oamenii din Republica Moldova în această perioadă complicată. Nu sunteți singuri, noi am mobilizat peste un miliard de euro în ultimul an pentru a asigura reziliența și pentru stabilitatea RM. La ultima ședință pe care am avut-o, cele 27 de state membre au decis să-și exprime încă o dată solidaritatea cu Republica Moldova și a solicitat Comisiei Europene să prezinte un pachet de sprijin pentru țara dumneavoastră până în vară”, a spus președintele Consiliului European.

La rândul său, președintele Maia Sandu a dat asigurări că puterea de la Chișinău depune eforturi considerabile pentru a combate corupția și că implementează într-un ritm accelerat recomandările europene în acest sens. Șefa statului a mai menționat că așteaptă cu nerăbdare ziua de 1 iunie, când în Republica Moldova va avea loc Summitul Uniunii Europene.

„Acest summit reprezintă o ocazie deosebită atât pentru Moldova, cât și pentru Europa. Cu entuziasm așteptăm să întâmpinăm cei 50 de șefi de state și guverne, precum și oficiali ai UE în țara noastră”, a spus Maia Sandu.

Doi tineri și o fată, reținuți după ce au furat 25 de plăcuțe cu numere străine de înmatriculare. Câți bani le cereau proprietarilor

Trei tineri, doi băieți de 25 de ani și o fată de 20 de ani, originari din Chișinău, au fost reținuți fiind suspectați de furt. Bănuiții, pe timpul nopții ar fi sustras în jur de 25 de plăcuțe cu numere de înmatriculare străine de la automobile parcate în curțile blocurilor de locuit din sectorul Botanica al Capitalei, anunță Poliția.

După comiterea faptei, tinerii lăsau un mesaj cu adresa canalului Telegram pe parbrizul automobilului, iar pentru răscumpărarea bunurilor proprietarul trebuia să le transmită între 300 și 1.000 lei prin intermediul aparatelor de plată electronice. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 10.000 lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei.

Vor să prevină tragediile! Agenții de circulație au ieșit în stradă să dea lecții de siguranță pietonilor

Poliția Republicii Moldova acționează în permanență pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În această săptămână polițiștii capitalei desfășoară acțiuni de prevenire a situațiilor de risc în care sunt implicați pietonii.

În fiecare sector din Chișinău au fost repartizate, în special copiilor, adolescenților și bicicliștilor, benzi reflectorizante și brățări fluorescente pentru a fi observați mai ușor în trafic.

Scopul- evitarea incidentelor de orice fel pe străzi.

”Mizăm pe responsabilitatea dumneavoastră.
Siguranța în trafic depinde în aceeași măsură atât de șoferi, cât și de pietoni.”, anunță Poliția Republicii Moldova.

Tortul în formă de halat de medic, cu stetoscop. O tânără pentru care cofetăria e o artă realizează torturi sculptate spectaculoase
Articolul anterior
Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă fiul lor
Articolul următor