Adele, apariție spectaculoasă pentru coperta Vogue și schimbările prin care a trecut în ultimii doi ani

Adele a pozat pentru coperta Vogue, ocazie cu care a vorbit deschis despre schimbările prin care a trecut în ultimii doi ani.

În interviul acordat publicației, Adele a vorbit pe larg despre schimbările prin care a trecut după divorțul de soțul ei, Simon Konecki. Una dintre aceste transformări a fost pierderea în greutate. „A fost pe fond de anxietate”, a spus ea. „Lucrând, mă simțeam mai bine. Nu a fost niciodată vorba despre a pierde în greutate, a fost întotdeauna despre a deveni puternică și de a-mi acorda cât mai mult timp în fiecare zi, departe de telefon.”

„Am devenit destul de dependentă de sport”, a recunoscut cântăreața, care în prezent are o relație cu agentul sportiv Rich Paul. „Mă antrenez de două-trei ori pe zi. Așa că îmi fac greutățile dimineața, merg pe jos sau fac box după-amiaza, apoi, noaptea, mă duc să fac cardio.”

Adele știe că să ai antrenori personali (mai ales unii de la centrul Heart & Hustle din Hollywood) pentru toate lucrurile astea este un lux pe care puține persoane și-l permit. „Dar trebuia să mă fixez pe ceva ca să-mi dreg mintea”, a spus ea. „Aș fi putut tricota, dar nu a fost să fie. Oamenii sunt șocați că nu mi-am împărtășit călătoria. Sunt obișnuiți ca oamenii să documenteze totul pe Instagram, iar majoritatea celor aflați în poziția mea ar face un deal bun cu un brand de slăbit. Am făcut-o pentru mine și pentru nimeni altcineva. Deci de ce să împărtășesc? Nu mi se pare ceva fascinant. Este corpul meu.”

Adele a vorbit și despre mult-așteptatul album al său, 30, care toată lumea se așteaptă să fie unul despre divorț. „El nu este unul dintre foștii mei. El este tatăl copilului meu”, a subliniat ea, lăsând să se înțeleagă că divorțul despre care vorbește în piesele ei noi este unul mult mai complex. „Mai degrabă divorțam de mine”, a mărturisit artista.

Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și celebrul serial Bridgerton
Articolul anterior
O femeie cu greutatea de peste 200 de kg a fost externată de la Centrul Covid cu ajutorul unei echipe de pompieri
Articolul următor
Alte articole interesante