Adele și Rich Paul formează un cuplu. Artista a postat prima poză alături de iubit

După o lungă perioadă de speculații, iată că a venit și confirmarea. Adele formează un cuplu cu agentul sportiv american Rich Paul. Chiar artista a fost cea care a recunoscut că trăiește o nouă poveste de dragoste printr-o postare pe Instagram, unde apare într-o ipostază tandră alături de iubit.

Cei doi sunt foarte apropiați, au zâmbetele pe buze. Conform metro.co.uk, Adele și Rich Paul ar forma un cuplu din luna iulie a acestui an, însă abia acum au recunoscut oficial că sunt împreună.

În anul 2019, Adele a intentat cererea de divorț care a fost finalizată abia în luna martie a acestui an. Artista s-a despărțit de antreprenorul Simon Konecki. Cei doi au stabilit că vor împărți custodia fiului lor în vârstă de 8 ani, Angelo. În privința bunurilor, s-a speculat că artista ar fi fost forțată să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu Simon Konecki.

Adele a slăbit 50 de kg. Conform artistei, aceasta ar fi apelat la un program de sport și o dieta cu un un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Gustările au inclus fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul. De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină.

sursa: www.libertatea.ro

Cum să îți protejezi ficatul când iei medicamente
Articolul anterior
Vaccinul de la AstraZeneca va fi produs și în Rusia
Articolul următor
Alte articole interesante