Adelina Pestriţu are coronavirus. Vedeta, în lacrimi: ,,Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Adelina Pestriţu a anunţat marţi seară ca testul pentru coronavirus i-a ieşit pozitiv şi are simptome. Vedeta spune că nu mai are gust şi nici miros.

separator

„Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome am rămas fără gust şi fără miros, am venit mi-am făcut un test, testul a ieşit pozitiv, iar acum aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată”, a declarat Adelina Pestriţu.

„Desigur, toţi din familia mea vor fi testaţi, dar vă ţin la curent.N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, este pozitiv, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust şi nu mai am miros. Asta e, nu putem să prevedem aceste episoade. Protejaţi-vă, purtaţi mască şi aveţi grijă de voi, sănătate multă”, a spus Adelina Pestriţu.

Adelina Pestriţu a izbucnit în lacrimi, în finalul videoclipului, mărturisind că îi este frică, atât pentru ea, cât şi pentru familia ei, dar speră că totul va fi bine.

„Îmi este teamă, pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Purtăm mască în continuare, da?”, a spus ea.

sursa

În Chișinău este declarată stare de alertă epidemiologică sporită
Articolul anterior
Salariul mediu în Moldova, a ajuns la 7.849 de lei. Topul celor mai bine plătite domenii
Articolul următor
Alte articole interesante