Administratorii de cinematografe cer deschiderea sălilor de cinema

Conform ultimei decizii aprobate de Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică, teatrele își pot relua activitatea cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, iar în ceea ce privește cinematografele acestea rămân în continuare închise.

Administratorii de cinematografe se arată nemulțumiți că de zece luni activitatea lor rămâne închisă. Aceștia sunt nedumeriți de faptul că teatrele pot primi spectatori, dar ei nu pot.

Spun că au înregistrat pierderi enorme și că sunt pregătiți și ei să ruleze filme, cu respectarea tuturor normelor de protecție în săli.

“Faptul ca este o permisiune selectiva, trezeste nedumeriri, mai ales intre teatre si cinematograf, diferenta este minima, ea nu exista. Este exact aceeasi sala, aceeasi amplasare a spectatorilor, aceeasi intrare si iesire. Cinematografele pot lucra cu aceleasi norme sanitare ca si teatrele. Suntem pregatiti, am pus semne, avem locuri pentru dezinfectare”, spune Sergiu Cioclea, director de cinematograf. Poți urmări interviul integral pe www.protv.md.

Vladimir Putin a ordonat vaccinarea în masă a populației începând cu săptămâna viitoare
Articolul anterior
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Vasile. Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine tot anul
Articolul următor
Alte articole interesante