Adrian Ursu ”Nu comentez nimic despre copilul meu”

copertaDe câteva zile în presă circulă zvonul că Adrian Ursu va deveni tătic. O bucurie mare pentru admiratorii interpretului, dar și o curiozitate sporită pentru jurnaliștii care deja au dat verdictul.

separator

Contactat de unica.md, interpretul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul.

530615_514004575307108_1667832866_n”Nu vreau să comentez nimic despre viitorul meu copil sau despre relația mea. E adevărat că sunt fericit și am o relație serioasă. Doar atât. Copilul ține de viața mea privată și nu este un subiect la care vreau să discut cu jurnaliștii. Dacă tare doriți să aflați detalii, atunci aveți răbdare. În caz că e adevărat veți vedea, în caz contrar nu. Sunt deschis oricând să discut despre planurile mele muzicale, nu și cele ce țin de viața personal. Este dreptul meu la intimidate!”, a declarat Adrian Ursu.

Cât timp presa investighează dacă interpretul va fi sau nu tătic, Adrian își vede de treabă. A filmat videoclipul la piesa ”De ziua ta” în colaborare cu micuța Bety și Guz, iar astăzi pleacă cu echipa sa în Italia pentru a începe filmările videoclipului pentru piesa ”Mi-e dor de casa mea”.

filmari de ziua ta”Am decis să filmez în Italia pentru că este o piesa reprezentativă pentru moldovenii din afară. Iar în Italia sunt cei mai mulți moldoveni, după părerea mea. Videoclipul are un scenariu real în care se vor regăsi mulți concetățeni de-ai noștri plecați la muncă peste hotare. Cealaltă parte a clipului va fi filmată în Moldova”, a spus interpretul.

Natalia Bodiu

Ce au de împărțit Gicu Cimbir și Irina Kitoroagă? (VIDEO)
Articolul anterior
Exerciții cu sticla de apă!
Articolul următor
Alte articole interesante