Adrian Ursu și Irina Negară, vacanță romantică în America! Vezi ce orașe faimoase au vizitat până acum

Adrian Ursu și Irina Negară petrec o vacanță romantică peste Ocean. Anterior, interpretul a mai călătorit în SUA, de această dată însă cuplul a mers împreună pe tărâmul american, la invitația unor prieteni stabiliți acolo. Cei doi au parte de momente memorabile, au reușit deja să viziteze mai multe destinații turistice celebre și împărtășesc cu fanii lor de-acasă imagini spectaculoase și experiența inedită.

separator
Se pare că soții se simt perfect în vacanța pe care și-au organizat-o împreună. După ce au explorat ,,zgârăie-norii din Chicago, trăind la maxim senzațiile tari, Adrian Ursu și Irina Negară au călătorit cu elicopterul deasupra faimosului oraș.  Experiența este una magnifică și oricine vizitează acest oraș poate apela la serviciile unei companii locale, pentru a admira, de la înălțime, orașul în care simți că ești în America cu adevărat. 

Las Vegas, Beverly Hills, Los Angeles, faimosul Hollywood, destinațiile le-au oferit celor doi clipe memorabile. Din imagini se poate vedea că soții au optat pentru ținute casual confortabile, dar felul în care și-au ales vestimentația le-a definit un stil aparte. Iată mai multe imagini din călătoria de vis!      

Incredibil. S-a descoperit cine este persoana care băga ace de cusut în interiorul căpșunelor
Articolul anterior
Adorabil! Băiețelul Natei Albot a împlinit o lună
Articolul următor
Alte articole interesante