Adriana Ochișanu a lansat o nouă piesă, extrem de emoționantă

Îndrăgita interpretă de muzică populară de la noi, Adriana Ochișanu, a lansat o nouă melodie, extrem de emoționantă. Artista a anunțat despre asta într-o postare modestă pe pagina ei de Facebook.

”O melodie emoționantă și un proiect frumos și nou în același timp pentru mine cu Ninel Cristea de la Brăila. Sper să vă placă! Vă dedic melodia vouă, dragii mei, celor ce vă iubiți copiii mai presus ca viața voastră și faceți orice să îi vedeți sănătoși și fericiți!”, a scris îndrăgita interpretă pe pagina ei de Facebook.

În videoclip apare și fiica interpretei, Mihaela.

Vă invităm să ascultați melodia Adrianei Ochișanu.

Artista se pregătește de concertul aniversar pe care anul trecut l-a amânat din cauza pandemiei. Ea și-a invitat admiratorii la două spectacole de suflet în data de 18 și 19 martie la Palatul ”Nicolae Sulac” din Capitală.

”Susținând campania „Moldova pentru PACE”, ne vom întâlni într-o seară de trezire, iertare, respect, bune intenții și speranță pe 18 sau 19 martie, la ora 19:00.”

Împlinind frumoasă vârstă de 44 de ani, Adriana Ochisanu va aduce un omagiu păcii alături de interpreți din Moldova și România. Ea va evolua pe scenă împreună cu fiica Mihaela, Pepe, Viorica și Ioniță din Clejani, alături de Orchestra Fluieraș condusă magistral de Frații Stefanet, Ethno Republic și Ansamblul de Dansuri Populare Fluieraș.

Biletele încă mai pot fi rezervate prin rețeaua iticket.md.

Proteste în mai multe orașe din Federația Rusă: Un autobuz cu protestatari reținuți, implicat într-un accident
Articolul anterior
Un bucătar moldovean, care a lucrat cu celebrul chef Jamie Oliver, la Londra, gătește pentru refugiații ucraineni
Articolul următor