Adriana Ochișanu a vorbit despre divorțul de cel de-al doilea soț și planuri de viitor

Interpreta Adriana Ochișanu a vorbit în premieră despre divorțul de cel de-al doilea soț, Sergiu Zmeu. Astfel, artista a adeverit zvonurile precum că cei doi nu mai sunt împreună.

separator
Interpreta a făcut dezvăluiri în cadrul unui interviu „Fără protocol” cu vlogger-ul Dorin Galben. Ea a spus că divorțul a fost pronunțat oficial încă un an în urmă, fără a explica motivele acestuia, afirmând doar atât, că ,,relația nu a mers”. Totodată, interpreta a menționat că îi este recunoscătoare fostului ei soț pentru căsnicia lor și pentru faptul că cei doi au împreună o fetiță, pe nume Mihaela.

Adriana a mai vorbit și despre prima ei căsnicie, cu vioristul Cornel Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros. Ea a spus că a suferit mult și atunci deoarece fiul ei, Cristi Botgros, a ales să rămână cu tatăl său, odată nu l-a văzut jumătate de an pe Cristi, iar după divorț mulți colegi din showbiz i-au întors spatele. Interpreta a mai vorbit despre copilărie, despre planuri de viitor și tradițiile nunților moldovenești. Mai jos, poți urmări interviul integral:

 

La mulți ani, Florin Piersic! Marele actor împlinește 84 de ani
Articolul anterior
Carnea de șarpe, o posibilă sursă a noului coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante