Adriana Ochișanu: ,,Astăzi, mai mult ca oricând, mi-aș fi dorit să celebrez această zi alături de publicul meu iubit”

Adriana Ochișanu este astăzi sărbătorită. Artista a venit cu un mesaj, cu ocazia zilei sale de naștere, având în vedere că tot astăzi, Adriana urma să susțină primul ei concert din cele două spectacole programate la Palatul Național ,,Nicole Sulac”.

separator

Cu speranță și încredere, artista le-a comunicat admiratorilor săi că reîntâlnirea neapărat va avea loc, atunci când toți împreună ne vom bucura din nou de zâmbete și seninătate.

,,Astăzi, mai mult ca oricând, mi-aș fi dorit să celebrez această zi alături de publicul meu iubit. 😔 Acum, când Cel de Sus ne încearcă, poate am uitat de noi, de iubire, de iertare, #stamacasa, suntem responsabili, suntem optimiști, ne rugăm să revenim cu lecția invățată, să știm ca azi e cea mai importantă zi, că nu știi mâine ce va fi, să nu mai punem preț doar pe lucruri materiale, ci pe cei dragi, să ne bucurăm cu inima de fiecare clipă, să ne intoarcem la natură, la cele sfinte, să fim fericiți cu lucrurile simple, că ele sunt cele mai importante. Am incredere in voi, vom reveni mai strălucitori ca niciodată! Dragii mei, vă iubesc!”, a menționat artista pe pagina sa de socializare.

Îi urăm artistei La mulți ani fericiți!

Institutul german de sănătate: milioane de germani se vor îmbolnăvi de coronavirus
Articolul anterior
Simona Halep donează pentru spitalele din România. Mesajul tenismanei!
Articolul următor
Alte articole interesante