Adriana Ochișanu, mesaj pentru fani: ,,Dragii mei, e o situație grea, prin care cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece cu toții cu bine”

În ultimele luni, Adriana Ochișanu s-a aflat în pregătiri intense pentru grandiosul concert care urma să aibă loc pe 18 și 19 martie, la ,,Palatul Național”. Astăzi, artista și-a anunțat publicul drag că acest concert se amână, deoarece cu toții trebuie să ne gândim la sănătatea noastră și să fim solidari în lupta împotriva răspândirii infecției cu coronavirus.

separator
Artista le-a promis fanilor ei că spectacolul va avea loc garantat, iar atunci când lucrurile vom merge pe calea bună, ea va anunța data exactă a concertului, care va avea loc cel mai probabil în luna mai.

„Dragii mei, e o situație grea prin care, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece cu toții cu bine. Concertele se amână pe luna mai, vom anunță datele săptămâna aceasta. Biletele vor fi valabile. Înțelegem ce important este să fim responsabili cu cei de lângă noi, avem nevoie de unitate în aceste momente. Va iubesc”, a scris artista în descrierea filmulețului de mai jos.

Uleiul de arbore de ceai contribuie la tratarea răcelilor, afecțiunilor respiratorii și virozelor
Articolul anterior
Coșuri pline, rafturi goale, în Chișinău. Foto!
Articolul următor
Alte articole interesante