Află care au fost cele mai căutate EVENIMENTE pe GOOGLE în 2012

Google a dezvăluit care au fost cele mai căutate evenimente ale anului 2012. Printre acestea se remarcă decesul cântăreţei americane Whitney Houston, uraganul Sandy şi dansul din videoclipul piesei „Gangnam Style”.
Decesul cântăreţei americane Whitney Houston, a generat un val neegalat de căutări pe Google, iar această tragedie a ocupat primul loc în această listă. Pe locul doi s-a clasat videoclipul piesei „Gangnam style”, a starului sud-coreean Psy. Clipul său devenind și cel mai căutat pe Youtube.
Uraganul Sandy, care a devastat coasta americană nord-estică, a ocupat poziţia a treia în topul celor mai căutate subiecte de pe Google. Sandy a devastat în octombrie o parte din insulele din Marea Caraibilor, iar apoi o mare parte din coasta nord-estică a Americii de Nord.
La nivel mondial, pe locurile următoare s-au clasat lansarea noii tablete iPad 3, fabricată de Apple, şi lansarea noului joc video Diablo 3.
Iar anunțul făcut de ducesa de Cambridge, precum că este însărcinată, se află şi ea în Top 10 al celor mai căutate subiecte de pe Google, care combină 838 de categorii din 55 de ţări.
Iar în domeniul sportiv, performanța austriacului Félix Baumgartner, cel care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă, executând un salt cu paraşuta din stratosferă, cât şi performanța jucătorului american de baschet Jeremy Lin reprezintă cele mai populare căutări de pe Google în 2012.

Sursa: http://www.realitatea.net

Dragoste și pasiune în videoclipul Tatianei Heghea
Articolul anterior
Lazarev s-a afișat cu noua iubită
Articolul următor
Alte articole interesante