Află cum a ajuns de la 90 de kilograme, la o siluetă de vis – FOTO

1Jennifer Nicole Lee  era o femeie cu forme apetisante

separator
până nd a decis să facă ceva pentu a schimba situația.

S-a apucat de sport, cu un program bine pus la punct și de care s-a ținut cu foarte multă ambiție. Femeia a ajuns să aibă un trup tonifiat, forme de invidiat și a știut să aleagă ținutele potrivite care să le scoată în evidență.

Astfel a devenit în numai câțiva ani un adevărat guru al fitness-ului.

Nu ai crede că aceeași femeie a avut acum câțiva ani peste 90 de kilograme și a trecut prin două nașteri.

Jennifer Nicole Lee este exemplu perfect de voință – lucrul esențial în obținerea siluetei perfecte: a slăbit 35 de kilograme și cu ajutorul fitness-ului a ajuns la o siluetă de vis.

afla-cum-se-poate-ajunge-de-la-90-de-kilograme-la-o-silueta-de-vis-foto_3 afla-cum-se-poate-ajunge-de-la-90-de-kilograme-la-o-silueta-de-vis-foto_4 afla-cum-se-poate-ajunge-de-la-90-de-kilograme-la-o-silueta-de-vis-foto_5 afla-cum-se-poate-ajunge-de-la-90-de-kilograme-la-o-silueta-de-vis-foto_6
afla-cum-se-poate-ajunge-de-la-90-de-kilograme-la-o-silueta-de-vis-foto_7

Mii de soldați ruși, morți în Ucraina! O nouă campanie de recrutare pentru a face rost de 400.000 de bărbați. Li se promit mii de dolari și numeroase beneficii

Autoritățile ruse pregătesc o campanie prin care vor să recruteze 400.000 de soldați care să se ofere „voluntar” să intre în armată, dar probabil că autoritățile regionale vor recurge la constrângeri pentru a-și îndeplini cotele de înrolare impuse de Moscova, notează ministerul britanic al apărării, scrie hotnews.ro.

Numărul de soldați pe care Kremlinul vrea să-l obțină este chiar mai mare decât cel de 300.000 din cadrul „mobilizării parțiale” anunțate de Vladimir Putin în septembrie. La sfârșitul lunii octombrie ministrul apărării, Serghei Șoigu a spus că această cotă a fost atinsă și că „nu mai sunt planificate alte măsuri similare”.

Mulți au fost trimiși să lupte în Ucraina, unde trupele rusești au suferit pierderi enorme, uneori de peste 1.000 de soldați pe zi (potrivit estimărilor ucrainene), mai ales în condițiile unei ofensive de iarnă cu reușite minore.

„Modelul de voluntariat” nu are șanse să fie respectat de autoritățile regionale

Experții militari britanici au spus, joi dimineață, că prin campania de recrutare pe bază de „voluntariat” Kremlinul vrea să nu agite apele interne:

  • „Relatările din presa rusă sugerează că autoritățile se pregătesc să înceapă o campanie majoră de recrutare militară cu scopul de a înrola încă 400.000 de soldați.
  • Rusia o prezintă ca pe o campanie de recrutare de personal voluntar și profesionist, mai degrabă decât pe o nouă mobilizare obligatorie.
  • Există o posibilitate reală ca, în realitate, această distincție să fie ignorată și ca autoritățile regionale să încerce să își atingă obiectivele de recrutare alocate prin constrângerea oamenilor să se înroleze.
  • Probabil că autoritățile ruse au ales să-și acopere deficitul de personal folosind un pretins „model de voluntariat” cu scopul de a minimiza disensiunile interne. Este foarte puțin probabil ca această campanie să atragă 400.000 de voluntari veritabili.
  • Cu toate acestea, reconstruirea puterii de luptă a Rusiei în Ucraina va necesita mai mult decât personal; Rusia are nevoie de mai multe muniții și echipamente militare decât are la dispoziție în prezent.”

Bărbaților eligibili li se promit mii de dolari și numeroase beneficii

Duminică, Associated Press a scris și ea că o nouă campanie este în curs de desfășurare în această primăvară în întreaga Rusie, care caută recruți pentru a-și reface armata pentru războiul din Ucraina.

„Reclamele promit bonusuri în bani și beneficii atrăgătoare. Recrutorii dau telefoane bărbaților eligibili. Birourile de înrolare colaborează cu universitățile și agențiile de servicii sociale pentru a atrage studenții și șomerii”, notează sursa citată.

De exemplu, un anunț postat de o administrație municipală din regiunea vestică Iaroslavl promite o primă de circa 3.800 de dolari pentru înrolare, iar pentru cei trimiși în Ucraina un salariu lunar de până la 2.500 de dolari, plus aproximativ 100 de dolari pe zi pentru „implicarea în operațiuni ofensive active” și 650 de dolari „pentru fiecare kilometru de avans în cadrul echipelor de asalt”.

Anunțul spune că soldatul va beneficia, de asemenea, de scutiri de taxe și de rambursarea împrumuturilor, de un statut preferențial de admitere la universitate pentru copiii săi, de compensații generoase pentru familia sa dacă este rănit sau ucis în luptă și de statutul de veteran de război, care implică și mai multe avantaje.

Zilele Basarabiei la Cluj! Cum s-au distrat tinerii moldoveni la Basarabian Party. Satoshi a încins atmosfera

Tinerii basarabeni care studiază sau au diverse activități în orașul Cluj-Napoca din România au o comunitate frumoasă acolo. Iar Zilele Basarabiei în acest oraș cultural și modern de peste Prut au devenit deja o tradiție pentru ei. În cadrul acestora, aseară, s-a dat un Basarabian Party la Euphoria Music Hall.

Tinerii basarabeni s-au distrat alături de artistul de la noi Satoshi, care a adus emoție și energie pe scena de la Euphoria.

Vedeți mai jos imagini de la eveniment.

Festivalul ”Zilele Basarabiei”, organizat de grupul de Inițiativă Basarabeană, a început în data de 27 martie și se va încheia în 1 aprilie, și are scopul de a celebra, alături de comunitatea clujeană, 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

În cadrul ediției din acest an a festivalului au avut loc și vor urma mai multe evenimente.

În prima zi, grupul de Inițiativă Basarabeană a participat la o masa rotundă la Primăria din Cluj, cu reprezentanți ai sectorului de tineret din România și Republica Moldova. La final au încins o hora a unirii chiar în Piață unirii din Cluj-Napoca.

La cina basarabeana au participat peste 70 de tineri basarabeni și români care au gustat din bunătățile pregătite de studenți în cămine pentru a aduce gustul de acasă.

În data de 28 martie la Cluj a ajuns filmul Siberia din Oase care a adus în sală 100 de spectatori. Aceștia au plecat cu multe emoții și dor de casă.

„Zilele Basarabiei” reprezintă un concept național, organizat anual în mai multe orașe din România și de 18 ani la Cluj. Caracterul inovativ al festivalului se manifestă prin promovarea artei și culturii, fiind susținut de un program divers de activități multidirecționale, dedicat atât celor care vor să descopere moștenirea seculară a basarabenilor, cât și celor ce vor să-și aline dorul de casă. În cadrul festivalului, tradițiile vor prinde diverse forme, prin muzică, culinărie, film, literatură, dans și multe altele. Participanții vor avea ocazia să se implice în activități practice și să observe cum arta basarabeană evoluează dintr-un mediu în altul. De asemenea, festivalul tinde să creeze un spațiu unde ideile inovatoare sunt dezbătute și aduse la iveală.

La aniversarea celor 105 ani de la Unirea Basarabiei cu România, Grupul de Inițiativă Basarabeană își dorește să apropie mai mult basarabenii de comunitatea clujeană, prin promovarea produselor autohtone basarabene, a filmelor regizate de artiști basarabeni, a portului și dansului popular, a mâncărurilor tradiționale și a artiștilor de muzică populară și ușoară basarabeni, cunoscuți și peste Prut. Iar cea de-a doua misiune este să conecteze mediul de afacere din România și Republica Moldova pentru a întări ecosistemul, a dezvolta parteneriate durabile și a încuraja schimbul de bune practici.

Șoferul care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare riscă să rămână fără avere

Gheorghe Begu, șoferul BMW-ului, care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare, și-a recunoscut vina, scrie realitatea.md.

Miercuri, 29 martie, a avut loc prima ședință de judecată, iar astăzi, judecătorii au aprobat cererea avocatului Marcelei de a-i sechestra șoferului vinovat averea, care se ridică la circa 1,2 milioane de lei.

La ședințele de judecată s-a prezentat și Marcela Paladi, victima accidentului de pe Viaduct.

Impactul s-a produs în noaptea aproape fatală din 5 spre 6 februarie, Marcela Paladi încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj, când a fost strivită de o mașină de marca BMW. În urma impactului, tânăra și-a pierdut ambele picioare.

Urmare a accidentului rutier, a fost lovită încă o persoană, care a căzut jos pe carosabil și s-a ales cu vătămări corporale neînsemnate.

Învinuitul a refuzat să facă declarații pe caz și riscă o pedeapsă maximă de până la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloacele de transport.

Cazul Marcelei a făcut înconjurul întregii țări. S-a implicat  Primăria Chișinău, care promisese o donație de bani, iar vicariatul de Soroca a oferit o modestă contribuție financiară în valoare de 30 000 lei. Pe lângă asta, accidentul a fost discutat și la nivel de Parlament.

Ținute în vogă pentru mămici cu burtici!
Articolul anterior
Vezi cum arăta Andreea Marin la început de carieră (Foto + Video)
Articolul următor