Află secretele geneticii și ale longevității cu Alexander Koliada și Olga Maslova! Nu rata seminarul BeBetter din 26 octombrie

Să rămâi sănătos și să duci un mod de viață corect în mediul urban, care presupune stres la aproape fiecare metru pătrat, devine o provocare tot mai mare. Iată de ce este important să ne cunoaștem pe noi înșine, dar și metodele eficiente prin care ne putem apăra de factorii externi nocivi. Medicina, genetica și cronobiologia sunt domenii inovative, care se dezvoltă în continuu pentru a ne oferi soluții și strategii de reducere a riscurilor și a îmbunătăți calitatea vieții.

separator
Iată de ce platforma BeBetter și-a propus să organizeze un eveniment în care experții din domeniu să povestească publicului de la noi despre ultimele descoperiri din genetică – considerată de mulți medicina viitorului. Specialiștii vor vorbi despre provocările din mediul urban și cum le putem face față cu succes prin implementarea unui mod sănătos de viață. Invitații seminarului BeBetter: „Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”, sunt doi specialiști renumiți din Ucraina – Alexander Koliada și Olga Maslova.

Alexander Koliada este un cunoscut genetician ucrainean, care și-a dedicat cariera cercetărilor legate de longevitate și calitate a vieții. El activează la Institutul de Gerontologie din Kiev, a fondat proiectul HumanDna-Lab, colaborează cu mai multe publicații și are o prezență notorie în media de specialitate din Ucraina și nu numai. Dincolo de studiile în care s-a aprofundat geneticianul, Alexander Koliada a studiat și fenomenele care influențează direct modul nostru de viață și a găsit răspunsuri relevante la întrebări legate de îmbunătățirea calității vieții, îmbunătățiri ce depind într-o mare măsură de alegerile pe care le facem în viața cotidiană.

În cadrul seminarului, invitata noastră, Olga Maslova va povesti despre secretele unui somn sănătos și ale odihnei calitative, dar și despre metodele de relaxare și ideile pe care le putem implementa pentru a ne atinge scopurile în această direcție. Olga este specialist în cronobiologie, de 10 ani cercetează potențialul celulelor stern și influența lor asupra longevității, iar una dintre activitățile Olgăi este și popularizarea științei pe blogul ei personal – „Про біологію – українською”.

Conferința „Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”, organizată de platforma BeBetter, se va desfășura în data de 26 octombrie, în sala mare a hotelului Jolly Allon.

Biletele pot fi achiziționate online, prin intermediul platformei iTicket, la un preț de 250 de lei.

Pentru mai multe detalii și actualizări ale evenimentului, urmăriți pagina de Facebook – Be Better.

Premii mari pentru școlile participante în cadrul campaniei Hai Moldova: o livadă de aluni și două cișmele cu apă potabilă
Articolul anterior
Accident în Chișinău. Un Mercedes s-a izbit într-un microbuz de rută. Doi oameni au fost răniți
Articolul următor
Alte articole interesante