,,Încălzește o inimă” – aflându-te la cumpărături, oferă o bucurie și pentru cei nevoiași!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, putem aduce bucurie pe masa persoanelor aflate în dificultate. Fiecare gest de bunătate va încălzi o inimă în prag de sărbători. Alătură-te și tu campaniei ,,ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ”, care anul acesta ajunge la cea de-a V-a ediție.

separator
Pe 21 și 22 decembrie 2019, Fundația Regina Pacis și Fundația de Binefacere Caritas Moldova vor desfășura Campania de Crăciun ,,ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ”.

Scopul campaniei este de a susține persoanele aflate în dificultate, în special copiii și bătrânii, prin colectarea produselor alimentare în rețelele de magazine din Chișinău. Timp de două zile, peste 200 de voluntari vor îndemna oamenii să procure și să doneze produse alimentare greu perisabile pentru a aduce bucurie pe masa persoanelor nevoiașe. Produsele alimentare vor putea fi donate în coșurile special amenajate la ieșirea din magazine.

Implică-te și tu în această campanie cu un ajutor pentru cei aflați la limita existenței. Din aceste donații, vor fi pregătite, pe tot parcursul anului, prânzuri gratuite pentru copiii și bătrânii care vin la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis.

Edward Lucaci, Președintele Caritas Moldova: „Invităm toate persoanele care vor să contribuie să își alăture eforturile proprii campaniei noastre. Aceste contribuții individuale nu reprezintă doar un simplu act de donație ci și un mod prin care bunătatea și generozitatea noastră pot oferi o șansă la normalitate celor mai puțin norocoși decât noi.”

Colectarea produselor va avea loc în 29 magazine ale rețelelor LINELLA, METRO, FIDESCO, FOURCHETTE, VELMART, GREEN HILLS MARKET și Supermarket Nr1.

În cadrul campaniei din 2018 au fost adunate 12 tone de produse alimentare, din care au fost pregătite peste 54 mii de prânzuri calde la Cantinele Sociale ale Fundației Regina Pacis, unde, zilnic, iau masa 180 de bătrâni și copiii aflați în dificultate, iar Fundația de Binefacere Caritas Moldova a colectat 6 tone care au fost repartizate în 741 pachete și distribuite pe întreg teritoriul Republicii Moldova persoanelor în nevoie.

Împreună facem lumea mai bună!

Oferă-i bebelușului tău momente pline de magie, cu ediţia specială ,,My Christmas” de la Chicco!
Articolul anterior
Filmul ,,Today artist, tonight taxist” în regia lui Dumitru Grosei, a fost premiat în China!
Articolul următor
Alte articole interesante