Aglomerație și invitați fără măști. Întâlnire cu Igor Dodon în sudul țării

Bucate alese și mulțumiri au răsunat la o întâlnire de la Vulcănești, unde a participat Igor Dodon. O înregistrare video de la întâlnirea cu mai multe persoane a fost postată pe o rețea de socializare, scrie Tv8.md.

separator

Din imagini se poate observa că mai mulți dintre cei prezenți nu poartă mască de protecție.

„Știu că nu e ușor. În suflet … am vrut să spun că e cu litera H, nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea, peste soția mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, a declarat Igor Dodon.

Despre vizita sa în Găgăuzia, Igor Dodon a anunțat și pe pagina sa de Facebook. „În continuarea vizitei din sudul țării, am mers în UTA Găgăuzia, unde am avut mai multe întrevederi cu cetățenii din orașele Vulcănești, Ceadîr-Lunga și Comrat. În Găgăuzia în turul II al scrutinului prezidențial am obținut cel mai mare procentaj – 94,59 la sută din sufragii, sau 64495 de voturi. Le-am adus sincere mulțumiri locuitorilor autonomiei pentru susținerea acordată. Le-am dat asigurări că echipa noastră va munci în continuare pentru binele cetățenilor, pentru dezvoltarea economică a localităților țării”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Germania se pregătește intens pentru vaccinarea anti-Covid. Șase spații imense, amenajate în Berlin
Articolul anterior
Aglomerația în transportul public din Chișinău este interzisă
Articolul următor
Alte articole interesante