Ajut-o pe Evelina să învingă cancerul!

La cei 6 anișori, Evelina, din Ialoveni, nu poate alerga ca alți copii, piciorușele ei nu se dezvoltă în același ritm, diferența de lungime fiind de 4 cm. De la 4 luni, Evelina luptă pentru viața ei, a trecut deja prin 2 intervenții chirurgicale în orașul Harkov, Ucraina. În ciuda suferinței chinuitoare, soarta a lovit-o crunt pe micuță, din nou. În luna martie a anului curent, aceasta a fost diagnosticată cu tumoare canceroasă la creier.

separator
Fetița a rămas parțial fără vedere. De 6 luni, Evelina urmează un tratament costisitor la o clinică din Turcia. Părinții micuței au accesat credite, împrumuturi pe care le întorc cu greu, nu mai bani nici pentru hrană, nici pentru cazare. 69.000 euro s-au cheltuit pentru tratamentul micuței până acum.

Potrivit medicilor, Evelina are șanse să se vindece complet, au rămas doar câțiva pași până la final, însă, pentru a continua tratamentul și a achiziționa o proteză pentru picior, mai este nevoie de suma de 25.900 euro.

Evelina are 2 dorințe: vrea să se însănătoșească și să poată să meargă. E puternică și optimistă și mereu o încurajează pe mama sa, spunându-i că neapărat se va face bine.

Evelina ne roagă să o ajutăm pentru a învinge și ne-a trimis acest video, în care ne arată cum pictează și luptă pentru visul ei. Ajut-o și tu pe Evelina!

Donează din orice colt al lumii, online, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-evelina-munteanu!

De asemenea, poți dona prin paypal la adresa: paypal@caritate.md /specificați pentru Evelina Muntean/.

Doi copii din Bălți au rămas cu inelele blocate pe degete. Cum au fost salvați?
Articolul anterior
Lucrarea unui elev al Liceului Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din Chișinău a ajuns în colecția Vaticanului
Articolul următor
Alte articole interesante