Ajutor pentru doi frățiori, în vârstă de 4 și 5 ani! Copiii s-au născut cu paralizie cerebrală și orbire

E greu să îți imaginezi suferința prin care trec acești doi copii la o vârstă atât de fragedă. Diana și Anatol sunt frați și ambii s-au născut cu paralizie cerebrală infantilă. Iar recent au mai primit un diagnostic sfâșietor: atrofie bilaterală a nervului optic, ceea ce înseamnă că acești copii, în ciuda problemelor de locomoție, sunt condamnați la orbire totală pe viață.

separator

Micuții locuiesc împreună cu mama lor într-o cameră de cămin, pe care o închiriază. Tatăl i-a părăsit, bani nu au. În locuință e frig. Valentina, mama copiilor, are nevoie de un calorifer electric pentru a-și încălzi copiii, un pat pentru fetiță și un fotoliu pentru Anatol. Scutece (nr. 5+, 6 ), produse de igienă, produse alimentare, orice ajutor este binevenit!

Grație echipei Ask a Mom, copiii au putut beneficia recent de consultație gratuită la Clinica Oftalmologica MCI, care are cel mai performant echipament din țară pentru diagnosticarea bolilor oculare. Diagnosticul stabilit, după cum am menționat mai sus, este unul crunt. Ambii copii nu văd. Ei suferă de atrofie bilaterală a nervului optic.

Cei care doresc să ajute acești copilași o pot face apelând numărul ‭+373 (68) 810248‬ (mama copiilor, Valentina) sau pot să o contacteze pe Cristina Mastac Comerzan, de la Ask a Mom, la numărul de telefon 069939897.

,,Faceți bine, oricând este posibil și nu uitați că posibil este oricând! Ask a Mom”

Rețeta sucului care îți va întări imunitatea
Articolul anterior
Trei zodii cu cea mai bună intuiție. Este și semnul tău zodiacal pe listă?
Articolul următor
Alte articole interesante