Akord își acordează piesele cu cerințele Europei

386785_363332960404365_624333604_nAcum o lună, băieții de la Akord au revenit după o pauză mai lungă în muzică. Au cucerit din prima cu piesa ”Am uitat să uit de tine”. O piesa de dragoste, profundă și potrivit comentariilor de pe rețelele de socializare, dar și youtube.com, ea corespunde cerințelor pieței muzicale din Europa. 

separator

;list=TLKDv3eH_VctE

Cu diferență de câteva săptămâni, Igor Sârbu și Igor Stribițchi au mai dat o lovitură muzicală, lansând varianta rusă a piesei ”Am uitat să uit de tine”, care se numește ”Прости”.

”A fost ideea lui Laurențiu Duță să scoatem piesa și în limba rusă. Astfel, ca să poată fi promovată și în țările CSI, nu doar în România. Ni s-a părut original și interesant. Așa că am depus puțin efort și inspirație și am scris cuvintele pentru varianta în limba rusă. Sperăm să placă la fel de mult ca originalul piesei”, a declarat Igor Sârbu pentru unica.md

Piesa ”Am uitat să uit de tine” și respective, ”Прости”  este o colaborare frumoasă dintre băieţii de la Akord, Laurenţiu Duţă şi Alex Braşovean. Potrivit băieților de la Akord, videoclipul va avea la fel două versiuni și cel mai probabil va fi lansat în toamnă. 

Natalia Bodiu

Echipamentul potrivit pentru yoga
Articolul anterior
Bărbaţii sunt mai sexy când au acest accesoriu
Articolul următor
Alte articole interesante