Alain Delon: ” Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.”

Ieri seară Alain Delon a urcat pe scena de la Cannes şi şi-a revendicat un trofeu pentru întreaga carieră. A spus-o chiar el, în lacrimi,  că este la sfârșitul vieții sale.

separator

De mai bine de un an se luptă contra unor dureri insuportabile la nivelul şoldurilor. A trecut prin operaţii, a combătat o infecţie, însă starea lui de sănătate este în continuare şubredă. A spus-o chiar el, în lacrimi, la Cannes. ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.”, a fost auzit marele actor în vârstă de 83 de ani.

În acceptarea premiului Palme d`Or, înmânat chiar de către fiica lui, Anouchka, actorul a anunţat că se va retrage din viaţa publică: ”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”.

Alain Delon nu le-a uitat nici pe cele două femei celebre, care i-au marcat existenţa. A găsit de cuviinţă să le aducă un omagiu, pe scena Cannes: ”Înainte de a pleca, trebuie să vă spun că mă gândesc la Mireille şi la Romy”. Mireille Darc a murit în 2017, iar Romy Schneider în 1982.

Sursa

Fă cunoștință cu finalistele proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”, ediția a 5-a
Articolul anterior
Cum arată cea mai scumpă geantă din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante