Alege mișcarea azi – Festivalul „Bucurie în mișcare” revine cu cea de-a treia ediție!

După prima săptămână de școală și grădiniță, fii pregătit pentru o nouă aventură! Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță revenirea Festivalului „Bucurie în Mișcare”. Toată lumea care iubește mișcarea este așteaptată pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, în campusul Universității Tehnice din Moldova.

separator

La cea de-a III-a ediție, festivalul cu sloganul „Alege mișcarea azi”, va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, având ca scop reunirea copiilor, părinților și tinerilor care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-o zi plină de mișcare, muzică și culoare!

Și de această dată, organizatorii vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți, dar și mai multă distracție. Pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând publicul de diferite vârste.

„Kaufland promovează un stil de viață responsabil, conștient și mai atent, fie că e vorba de propria persoană, familie, cei din jur sau față de mediul înconjurător. În acest fel, ne bucură că acest parteneriat local a devenit deja o tradiție prin intermediul căruia aducem „Bucurie în Mișcare” pentru membrii comunității unde acționăm. Această zi este momentul perfect să ne reamintim că joaca nu are arie socială și să ne bucurăm împreună”, a menționat Anna-Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România. 

Seara va culmina cu un concert grandios, alături de Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band.

Pentru mai multe detalii și noutăți, accesați pagina de facebook a evenimentului.

Festivalul ,,Bucurie în Mișcare” a fost inițiat în 2012. Fiind o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, festivalul a traversat, până în prezent, mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova.

Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017, Festivalul a fost organizat atât în Chișinău, cât și în alte 3 orașe din Moldova, și a implicat mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Despre Kaufland

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, Kaufland sprijină proiecte dedicate protecției mediului înconjurător și a celor care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

Soția lui Cabral a dezvăluit dacă va avea băiat sau fată
Articolul anterior
La Aeroportul Chișinău a fost inaugurată o zonă de așteptare renovată și confortabilă pentru călători
Articolul următor
Alte articole interesante