Alege să fii bun! Devino voluntar în campania de caritate “Donează împotriva sărăciei”

Alege să fii mai bun, acceptă provocarea și devino voluntar în campania de caritate “Donează împotriva sărăciei”, scopul căreia este să-i ajute pe cei nevoiași prin colectarea de produse alimentare, ce vor fi distribuite ulterior pe parcursul anului celor aflați în nevoie.

separator
Organizată tradițional pentru al VI-lea  an consecutiv de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova,  în perioada sărbătorilor pascale, acțiunea va avea loc în data de 13 aprilie 2019,  în mai multe magazine din mun. Chișinău, începând cu ora 12:00 până la 20:00.

Cum te poți implica?

Nimic nu se compară cu sentimentul că ai contribuit la comunitatea din care faci parte și că ai ajutat nişte persoane mai puţin norocoase. Devino voluntar și adu un zâmbet unei persone care are nevoie de ajutorul tău. Printr-un simplu gest, poți schimba o viață.

Completează formularul până la data de 5 aprilie 2019, ACUM! Aplică aici: https://forms.gle/Fy2k1kSz9kUAX7wXA

Fundația Caritas Moldova are grijă să îți ofere tot suportul și instruirea necesară pentru o experiență de neuitat și cel mai important, sentimentul că ne pasă si suntem promotori ai faptelor bune. Vei învăța abilități de comunicare și socializare. Și cel mai important… te vei simți bine!!!

Ce trebuie să faci?

În rețelele de magazine, vor fi amenajate boxe speciale pentru donația de produse alimentare. La intrarea în magazine, voluntarii vor purta câte un tricou roșu Young Caritas și vor informa oamenii despre scopul proiectului şi posibilitatea de a dona produse alimentare neperisabile. De asemenea vei putea participa la sortarea produselor în pachetele alimentare, și cel mai frumos lucru e că vei  putea înmâna aceste pachete direct beneficiarilor.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook: Fundația de Binefacere Caritas Moldova si pagina web: www.caritas.md

   

Anna Kurnikova i-a șocat pe internauți: ,,De ce ești atât de slabă? Ești bine?”
Articolul anterior
Hilary Duff a postat un video cu nașterea fiicei sale acasă, în apă
Articolul următor
Alte articole interesante