Aleksandr Litvin revine la Chișinău. Expertul își dă întâlnire cu publicul, pe 4 și 6 octombrie!

Aleksandr Litvin, cunoscutul expert, medic militar, scriitor și cercetător în domeniul epigeneticii și biologiei gravitaționale, revine la Chișinău! La începutul lunii octombrie, specialistul își dă întâlnire cu publicul de la noi, în cadrul a două master class-uri:

separator

1. ,,Сновидения. Источник альтернативной информации” (,,Visele: o sursă alternativă de informație. Cum să înveți să le interpretezi”) și

2. ,,Интуиция – или как делать то, что не могут другие” (,,Intuiția. Cum să faci ceea ce nu pot face alții”).

Aleksandr Litvin, fost medic militar, este acum cunoscut ca scriitor și cercetător în domeniul epigeneticii și biologiei gravitaționale. Expertul colaborează cu centre de cercetare din Rusia și clinici din străinătate, conferințele sale și cursurile de master class având un mare succes în Europa și SUA.

Timp de mai mulți ani, Aleksandr Litvin a fost interesat de interacțiunea lumii fizice, materiale și emoționale, de sinergia dintre psihologie și fiziologie, atât în raport cu persoana individuală, cât și în relație cu națiunile, statele și societatea per ansamblu.

Aleksandr Litvin consideră că percepția intuitivă a lumii poate dezvolta potențialul inerent pe care orice om îl are.

„Trebuie să formăm o societate formată din oameni fericiți, intuitivi, oameni care își înțeleg responsabilitatea față de generațiile viitoare”,  așa explică expertul motivația sa.

,,Intuiția – sau cum să faci ceea ce alții nu pot”

Intuiția nu este al șaselea simț, ci este simțul numărul 1, care ar putea descifra cheia succesului fiecărui om. Intuiția este fericirea noastră, ocazia de a ne vedea fericiți copiii și nepoții noștri.

Pe 4 octombrie, vino la o lecție-consultatie publică, susținută de Aleksandr Litvin, la Sala cu Orgă din Chișinău, începând cu ora 18.00, și află cum poți atrage fericirea în viața ta!

Iar pe 6 octombrie, înscrie-te la master class-ul ,,Visele: o sursă alternativă de informație. Cum să înveți să le interpretezi”!

Știința despre visele omului rămâne a fi un subiect interesant întotdeauna. Cea mai importantă calitate a viselor noastre este că suntem întotdeauna capabili să le înțelegem și sa le descifram. Dacă știi să le descifrezi, poți deveni un om informat chiar și atunci când dormi. Cheile dicționarului de vise le poți găsi la atelierul organizat în data de 6 octombrie de Aleksandr Litvin. Locurile sunt limitate, doar 20 la număr!

Totodată fiecare participant va avea dreptul să discute tet-a-tet cu moderatorul si să primească răspunsuri și la alte întrebări personale.

Seminarul va fi susținut pe 6 octombrie, la Radisson Blu Hotel, începând cu ora 18.00.

Pentru întrebări și consultații personale, îi puteți scrie lui Aleksandr Litvin pe mail-ul: adm.alexander-litvin.ru sau sunați la numărul: 069573692.

Achiziționează bilete pe iticket.md (pentru Lecția Publică din 4 octombrie) și pe iticket.md sau la casele Sălii cu Orgă (pentru seminarul din 6 octombrie). Poțo obține informații la telefonul: 069573692.

După 6 ani de suferință a aflat că boala sa poate fi vindecată! Ajut-o pe Elena să poată merge din nou!
Articolul anterior
Grav accident la Florești: o persoană decedată și șase răniți
Articolul următor
Alte articole interesante