Alexandr Litvin vine, în noiembrie, la Chișinău

Psihologul rus, Alexandr Litvin, renumit pentru participarea în proiectul televizat „Lupta extrasensilor” va veni, la Chișinău în luna noiembrie, pentru două zile. Astfel, în data de 21 noiembrie, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”, acesta va susține un seminar cu tema ”O persoană în sistem sau cum se găsește mijlocul de aur”, iar pe 22 noiembrie, cercetătorul va ține un master-class la Hotelul Berd’s din Capitală, unde ne va învăța cum să ne dezvoltăm intuiția. Cei care sunt interesați de evenimente pot cumpăra biletele la casele Filarmonicii sau on-line pe iTicket.md. Banii din vânzarea biletelor vor merge pentru copiii bolnavi de cancer de pe platforma “www.caritate.md”.

separator

Alexandr Litvin este cercetător, scriitor și creatorul sistemului intuitiv de a percepe lumea. Acesta este autorul cărţilor: „Mai sus de Dumnezeu nu pot fi” și „Mă vor găsi singuri”. S-a născut în oraşul Troiţk, regiunea Celeabinsk din Federaţia Rusă și a făcut studii în domeniul medicină şi farmaceutică. Timp de 15 ani a condus Serviciul Medical a Unităţii Militare din Ciukotka, iar la vârsta de 33 de ani s-a pensionat și a lucrat la oficiu vamal din oraşul său natal. De asemenea, Alexandr Litvin a absolvit și a doua facultate în domeniul administrare şi ştiinţe juridice. Cunoscut publicului larg a devenit după participarea în proiectul televizat „Lupta extrasensilor”, unde a câştigat trofeul datorită cunoștințelor în domeniile fizică, chimie şi biologie.

Acum, acesta locuieşte la Moscova împreună cu soția sa și cei patru feciori. Și-a deschis un birou unde practică în particular și oferă consultanţă în afaceri. Este interesat de cercetări istorice, studiază legea gravitaţiei universale și legile energiei naturii. În timpul liber călătoreşte și este pasionat de vânătoare şi pescuit.

Medicii şi farmaciştii își vor primi indemnizaţia unică în trei tranşe
Articolul anterior
Coafuri de mireasă în funcție de modelul rochiei
Articolul următor
Alte articole interesante