Alexandru Arșinel, în situație dramatică. Informații de ultim moment despre starea de sănătate a actorului

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel par să se acutizeze, actorul fiind într-o situație dificilă în prezent.

Alexandru Arșinel pare că se confruntă cu noi probleme de sănătate după ce, de curând, a fost externat din spital. Marele actor ajuns la 83 de ani este, în aceste momente, sub strictă supraveghere.

Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate

Ultimele luni au fost cât se poate de dificile pentru Alexandru Arșinel, actorul de 83 de ani fiind în fața unei degradări continue a stării sale de sănătate. Ajuns de la azilul în care era internat la spital, din cauza unor infecții și din cauza unor probleme cardiace, Alexandru Arșinel a fost externat acum două săptămâni.

De această dată însă, actorul a fost dus, din informațiile obținute de FANATIK, în urma deciziei familiei sale, acasă, nu înapoi la azilul în care locuise timp de câteva săptămâni. Acasă însă, aflat sub strică supraveghere, Alexandru Arșinel a început să se simtă din ce în ce mai slăbit.

Iar dacă, în urmă cu câteva săptămâni, cei doi fii ai actorului susțineau că starea lui se îmbunătățește, acum se pare că marele actor nu se simte, din nou, prea bine. Cel mai probabil, din informațiile FANATIK, Arșinel se resimte din cauza medicamentelor pe care trebuie să le ia, efectele secundare fiind cât se poate de neplăcute.

E adevărat, actorul mărturisea acum ceva vreme că, în ciuda medicamentelor, starea lui e una delicată. ”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, ne spunea Arșinel.

Alexandru Arșinel, țintuit la pat

Din informațiile obținute până acum, pare-se că marele actor nu mai are puterea de a se ridica singur din pat și fiecare efort fizic pe care l-ar face necesită, ulterior, perioade îndelungate de odihnă. Normal, cum starea lui ar fi una cât se poate de dificilă, actorul are în permanență pe cineva lângă el.

Veștile despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu au putut fi însă comentate și confirmate de cei doi fii ai actorului. Eforturile jurnaliștilor de a discuta cu unul dintre cei doi copii ai maestrului au rămas fără răspuns, în ciuda nenumăratelor apeluri sau mesajelor trimise.

Fostul colaborator al lui Alexandru Arșinel, actualul director de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, Vasile Muraru s-a abținut de la orice comentariu. ”Nu pot să spun nimic”, ne-a zis Vasile Muraru.

De altfel, de când a fost internat în azil, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel a fost ținută ascunsă, fii actorului comunicând puțin, spre deloc, pe acest subiect.

Alexandru Arșinel visa la o retragere grandioasă din lumea teatrului

Alexandru Arșinel mărturisea, în primăvară, că visează la o retragere grandioasă din lumea teatrului. Nu în București, ci la Dolhasca, alături de câțiva colegi de-ai săi, aleși pe sprânceană.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, ne spunea, în exclusivitate Alexandru Arșinel.

Sărbătorit de curând însă pentru împlinirea celor 83 de ani, Alexandru Arșinel părea să fie încă optimist. ”Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se `înșurubeze` teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste. Nici nu știți ce răi sunt unii. Dar o să am o întâlnire, undeva, în vara asta, mai lungă, cu Vasile Muraru să văd ce are de gând, să văd ce pune pe scenă, iar atunci voi putea să dau un răspuns despre când aș reveni pe scenă.

Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, ne spunea, la începutul lunii iunie, Alexandru Arșinel care ne dezvăluia și că îi duce dorul Stelei Popescu. 

sursa: www.fanatik.ro

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Misterul sicriului căptușit cu plumb al Reginei Elisabeta a II-a. Nu se știe cine l-a făcut în urmă cu 30 de ani
Articolul anterior
Proteste în mai multe raioane ale țării. Agricultorii spun că nu sunt auziți
Articolul următor