Alexandru Gore suferă de o formă rară de leucemie. Are nevoie urgent de ajutor!!!

I se poate întâmpla oricui, oricând, indiferent de vârstă şi de stilul de viaţă. Alexandru Gore a fost diagnosticat cu o boală rară – leucemie granulocitară și mieloidă cronică, faza accelerată. Aceasta este o formă a cancerului care poate avea efecte foarte grave asupra sănătății, dacă nu este ținută sub control cu ajutorul medicamentelor. Din păcate pentru pacienți, este o boală tăcută ale cărei simptome nu ar trimite aproape pe nimeni la medic. Cea care a apelat la ajutorul nostru este surioara lui Alexandru, care le cere ajutor oamenilor cu suflet mare, deoarece acum, viața fratelui ei, a ajuns să coste 100.000 de euro. Sumă mult prea mare pentru familia lor!!!

separator

Alexandru a aflat că suferă de leucemie mieloidă cronică chiar de ziua lui de naștere, pe data de 12 ianuarie, când a împlinit 25 de ani. Vestea a fost ca o lovitură dură pentru întreaga familie. Acesta este mesajul rudelor:

„Este un tânăr plin de aspirații și vise. Până la 25 de ani ai săi a reușit să demonstreze tuturor că are un suflet bun, iar familia și prietenii puteau să conteze mereu pe ajutorul său atunci când aveau nevoie. Însă, acum, el necesită suportul celor ce au, de asemenea, o inimă mare. Ajutați-l să treacă peste această nenorocire și să rămână doar ca o perioadă mai grea din viața lui. Alex mai are multe de realizat și de creat pentru aceasta lume, așa că fiecare rugăciune și ajutor contează! Pentru că costul tratamentului si al transplantului ne va costa în jur de 100.000 euro. Viața lui Alex depinde de fiecare dintre noi, vă rugăm să fiți alături de el cu o mica donație. Vă mulțumim și contăm foarte mult pe susținerea Dvs!”
Acum fiecare clipă contează, haideți să fim mai buni și din puținul pe care-l avem, să-l ajutăm pe Alexandru Gore.
Toți cei care au dorința și posibilitatea să doneze bani, o pot face aici, sau să o contacteze pe mătușa lui Alexandru, doamna Victoria, la acest număr de telefon: 060 208 786.

Au născut patru copii sau chiar mai mulți, dar au corp de model! Cine sunt acestea?
Articolul anterior
Mai multe curse aeriene înregistrează întârzieri pe Aeroportul din Chișinău din cauza ninsorii
Articolul următor