Alexandru Mocreac a fost adăpostit. Interpreta Lenuța Gheorghiță l-a luat acasă la ea

Explozia din sectorul Rîșani al Capitalei a curmat destine și familii, a făcut victime. Unul dintre locătarii blocului, care a avut de suferit cumplit în urma deflagrației, este Alexandru Mocreac, bărbatul care locuia la etajul 14 și care s-a târât prin moloz, pentru a se salva, după ce trei apartamente superioare s-au prăbușit în locuința sa.

separator

Alexandru a trecut prin clipe de coșmar. Chiar dacă au fost publicate mai multe anunțuri de solidaritate, pentru a-i ajuta pe cei năpăstuiți, și autoritățile au anunțat că îi vor caza pe sinistrați, după 24 de ore de la tragedie Alexandru a fost găsit tot în stradă, plin de sânge, doar în tricoul și pantalonii cu care a reușit să părăsească locuința transformată într-un infern.Alexandru Mocreac lucra în calitate de cameran la postul de televiziune Busuioc TV. Acum, bărbatul nu are nimic, a rămas pe drumuri, nu are casă, nu are haine, a rămas doar cu un tricou, a pierdut peste noapte tot ce avea, inclusiv echipamentele tehnice video și foto cu care își câștiga pentru existență.Marcată de durere, interpreta Lenuța Gheorghiță l-a găsit pe Alexandru în stradă și a decis să îl ia acasă la ea. L-a adăpostit și l-a ajutat să-și îngrijească rănile.

,,Peste 24 de ore de la tragedie, l-am găsit tot în stradă, plin de sânge, într-un maiou roșu. Am considerat că trebuie să-l ajut pe acest om. Așa că l-am luat acasă la mine, l-am îngrijit și i-am spălat rănile. Sper din tot sufletul, ca împreună, să facem mai multe pentru el”, ne-a declarat Lenuța Gheorghiță, care a făcut atât cât i-a stat în puteri pentru a-l ajuta pe Alexandru, cu care au fost și colegi, la Busuioc TV.
Alexandru este copleșit de lacrimi și emoții, nu găsește cuvinte pentru a-și exprima recunoștința față de gestul interpretei, care l-a salvat într-un moment cumplit adăpostindu-l la ea acasă.

,,Nu m-am așteptat ca interpreta să mă primească în casa ei, să mă ajute. Îi mulțumesc din suflet pentru tot”, ne spune, printre lacrimi, cameramanul, pentru care doar o minune a făcut ca să supraviețuiască în urma tragediei.

Alexandru însă are mare nevoie de ajutor, ca să înceapă un trai de la zero, după ce a pierdut agoniseala de-o viață.Dacă binevoiești să te alături eforturilor depuse, trebuie să știi că orice ajutor este binevenit!

Donează pentru Alexandru în contul bancar menționat mai jos!

BC ,,Moldova Agroindbank” SA

Cod fiscal: 1002600003778
Contul: MD97AG000000022592468171
Beneficiar: Mocreac Alexandru

Fusta plisată este din nou la modă!
Articolul anterior
Patru surori au murit într-un grav accident rutier, în SUA. În total sunt 20 de victime
Articolul următor
Alte articole interesante