Alina Eremia a fost operată de urgență

În loc să plece într-o vacanță exotică, așa cum o făcea în fiecare an în luna ianuarie, Alina Eremia a ajuns pe patul de spital.

separator
Artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale, operație care nu mai suporta amânare.

“A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au specificat surse din interiorul clinicii private, pentru libertatea.ro.

Mai pe înțelesul tuturor, artista nu putea să mai respire de ani buni și era dependentă de picăturile nazale. Se pare că în ultima vreme artista se trezea nopțile, din cauza faptului că nu respira corect și că dependența de picăturile de nas o făcea să nu poată urca pe scenă fără tratament.

Iubitul i-a fost în permanență alături. Cel mai probabil pentru a nu-și panica familia, Alina a ales să meargă la clinică doar în compania iubitului ei. Cei doi au zăbovit câteva minute în fața spitalului, tânărul încercând să o îmbărbăteze și să-i promită că-i va fi în permanență alături și asigurând-o că operația în sine nu este una extrem de complicată. Pe de-o parte pentru că astfel de intervenții nazale nu se fac în anotimpuri călduroase, iar pe de altă parte pentru că ianuarie este singura lună în care artiștii nu au concerte, iar Alina are nevoie de mai multe zile pentru recuperare postoperatorie.

Remedii naturiste pe care le ai în casă şi care te ajută să scapi de indigestie
Articolul anterior
La colindat, ca în copilărie, la Drochia. Lilu: ,,Crăciun fericit tuturor”!
Articolul următor
Alte articole interesante