Alina Kabaeva, gimnasta care i-a născut copii lui Vladimir Putin, a dispărut fără urmă

Vladimir Putin nu a confirmat niciodată că ar avea o relație romantică cu Alina Kabaeva. Fosta medaliată olimpică din Rusia ar fi dispărut din spațiul public după ce a născut 3 copii despre care se zice că ar fi copiii lui Vladimir Putin.

Alina Kabaeva, despre care se zvonea că ar fi fost într-o relație cu președintele rus, a născut băieți gemeni într-o clinică din Moscova în aprilie anul trecut.

Se pare că președintele rus Putin este tatăl copiilor, deși a negat presupusa sa implicare cu Alina Kabaeva, care este cu 31 de ani mai tânără decât liderul de 68 de ani.

Putin are doi copii adulți cu fosta soție Lyudmila Shkrebnev, dar neagă că ar avea o relație romantică cu Kabaeva, care a fost și deputat în Partidul său, Rusia Unită, relatează New York Post.

Cu toate acestea, după ce în 2018 au circulat imagini care au apărut pentru a-i confirma sarcina, campioana olimpică la gimnastică ritmică a dispărut din strălucirea publică, conform rapoartelor The Sun.

O sursă de la Moscova a declarat pentru The Sun că Putin este un bărbat foarte ascuns, care, după cum se spune, și-a ținut copiii departe de ochii publicului ani de zile.

„Este obsedat de securitatea familiei sale”, a declarat o sursă din Moscova pentru ziarul Sun al puternicului rus. „Putin este un om extrem de privat. De ani de zile își ascunde cele două fiice adulte sub acte de identitate false ”.

„Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le numește niciodată.

„Dacă Alina i-ar fi născut copiii, ascunderea ei ar putea fi unul dintre cele mai puternice indicii care indică că cine este tatăl copiilor.

Alina Kabaeva a câștigat aur la gimnastică ritmică la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004. Ea este unul dintre cei mai decorați sportivi din istoria gimnasticii ritmice, cu două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 de medalii la Campionatul European.


După ce s-a retras din gimnastică în 2006, Kabaeva s-a orientat spre politică, unde a devenit membru al Parlamentului în partidul lui Putin.

Zvonurile dintre relația dintre președinte și Kabaeva au fost raportate pentru prima dată în 2008, când Putin era încă căsătorit cu fosta sa soție.

Kabaeva ar fi născut primul ei copil cu președintele rus în 2015, cu toate acestea, Kremlinul a negat aceste rapoarte.

Fiica lui Jennifer Lopez i-a pregătit o surpriză pentru nuntă mamei sale
Articolul anterior
Guvernul va cumpăra 3 milioane de măști pentru a le oferi cetățenilor la alegerile din 1 noiembrie
Articolul următor
Alte articole interesante