Aliona Moon are șanse mari în finala ESC2013!?

TH4_29Aliona Moon și Pasha Parfeni, alături de echipa lor, au reușit să reamintească lumii că o țară mică precum Moldova are talente mari.

separator

Deși aprecierea ei la etapa națională a concursului a stârnit multe comentarii, iar casele de pariuri aveau alți favoriți, Aliona Moon s-a făcut remarcată în prima semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2013, Moldova fiind prima țară care a trecut în finală. Aprecierile nu s-au lăsat așteptate. Foștii concurenți autohtoni la acest concurs internațional cred că Aliona are șanse mari în finală, iar colegii din showbiz îi urează succes pe pagina ei de facebook.

Potrivit comentariilor pe pagina oficială a concursului de pe facebook, Aliona Moon are șanse să se califice pe primele poziții în finală. Dar voi ce părere aveți?

Pentru a analiza șansele reprezentantei noastre în finala ESC2013, îți propunem să asculți toți reprezentanții, în ordinea în care vor urca astăzi în scena de la Malmo.

Franța

1. Lituania

2. Moldova

3. Finlanda

4. Spania

5. Belgia

6. Estonia

7. Belorus

8. Malta

9. Rusia

10. Germania

11. Armenia

12. Olanda

13. România

14. Regatul Unit

15. Suedia

16. Ungaria

17. Danemarca

18. Islanda

19. Azerbaijan

20. Grecia

21. Ucraina

22. Italia

23. Norvegia

24. Georgia

Unica.md se mândrește cu prestația Alionei Moon la Eurovision Song Contest 2013 și iî urează success în marea finală de astazi.

Natalia Bodiu

Aliona Triboi și-a creștinat fiica (Foto)
Articolul anterior
Se nasc egali, dar aleg drumuri diferite în viaţă! Galerie foto impresionantă
Articolul următor
Alte articole interesante