Aliona Triboi amână concediul de maternitate

Viitoarea mămică Aliona Triboi, nu poate sta locului nici în luna a șasea de sarcină. Ea continuă să aibă o viață activă și nu rămâne în urma colegilor și prietenilor săi. ”Mă simt foarte bine și nu văd de ce aș sta acasă sau aș înceta să fac ceea ce îmi aduce satisfacție. Cu cât mai mult sunt printre colegi și prieteni, cu atât mă simt mai bine, iar starea de bine este un factor important pentru bebelușul meu. Chiar recent, am sărbătorit întâlnirea cu absolvenții alături de colegi și am avut atâtea emoții pozitive. Sunt împlinită ca femeie pentru că voi fi mămică, dar și pentru că odată cu burtica crește și cariera mea”, ne-a spus Aliona Triboi.

separator

Chiar dacă burtica crește, interpreta continuă să joace în spectacolul ”12 scaune” și nu lipsește de la concertele susținute de trupa ”Provincialii”. Săptămâna viitoare, Aliona Triboi va pleca în Germania, unde trupa ”Provincialii” va susține câteva concerte. Întrebată de unica.md când are de gând să își ia concediu de maternitate, solista din Provincialii ne-a răspuns zâmbind. ”Am să când și am să joc cât am să pot! Și eu încă pot, cel puțin o luna sau poate și două. Iar după ce nasc, am să revin foarte curând lângă colegii mei din trupă. Ei sunt înțelegători cu mine și au promis chiar să mă ajute în căutarea unei bone pentru copilaș, ca să revin cât mai curând”, ne-a comunicat Aliona.

Aliona Triboi amână concediu de maternitateSoțul interpretei, actorul Ghenadie Gâlcă, o susține în deciziile luate și nu insistă să stea acasă. ”În calitate de soț și viitor tătic aş vrea să o știu mai puțin activă, ca să avem un copil sănătos și liniștit. Tot ca tătic înțeleg că viitoarea mămică are nevoie de mișcare și emoții pozitive pentru buna dezvoltare a fătului. În acelaşi timp, actorul din mine este conştient că Aliona are nevoie să joace și să cânte în continuare, pentru a-și demonstra sie însăși și a demonstra publicului că poţi fi cel mai bun, oricare ar fi starea ta. Eu sunt și voi fi mereu alături de ea, o voi încuraja și o voi ajuta necondiționat, indiferent ce decizii va lua soția mea”, a declarat actorul pentru unica.md.

Text: Natalia Bodiu

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Tratamente naturiste pentru unghii tari şi sănătoase!
Articolul anterior
MakingOf Februarie
Articolul următor