Alla Pugaciova a împlinit 69 de ani. Vezi cum au felicitat-o colegii de breaslă, soțul și copiii săi!

Pe 15 aprilie, primadona estradei rusești a împlinit 69 de ani. Pentru fanii artistei, ziua sa de naștere a fost un adevărat festin la scară națională, iar pentru rude, colegi, prieteni și chiar foști soți – un bun prilej de a-și arăta în mod public dragostea și admirația pentru artistă.

separator

În ultimele ore, retelele de socializare din Rusia au fost cuprinse de mesaje și felicitări dedicate îndrăgitei artiste. Sute de persoane publice, colegi de breaslă și prieteni i-au urat ,,La mulți ani” Allei Pugaciova.

Igor Nikolaev și Valentin Yudashkin au publicat poze împreună cu primadona. Dima Bilan i-a dedicat o piesă artistei. Yana Rudkovskaya a recunoscut că, fiind un copil, nu putea adormi fără melodiile interpretei.

Cristina Orbakaite a publicat o fotografie rară cu mama sa, pe când aceasta era doar o adolescentă.

Fostul soț al artistei, Filip Kirkorov, nu s-a limitat la o simplă postare. Acesta a realizat un colaj cu amintiri prețioase pentru fani și a scris: ,,С Днем рождения, любимая, великая, единственная! ( trad. ,,La mulți ani, iubita mea, excepțională, unică!”).

Миллион миллион миллион Аллы роз….. @alla_orfey #деньрождения #АЛЛАПУГАЧЕВА

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on


Maxim Galkin, soțul primadonei, a publicat pe pagina sa de socializare un video din arhiva familiei. Gemenii cuplului au rostit o poezie, apoi i-au oferit mamei lor cadourile pe care le-au confecționat special pentru ea.

Paștele Blajinilor s-a petrecut fără electrocasnice și alte daruri scumpe. Pomenile din acest an au fost mai modeste
Articolul anterior
Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit. Vezi ce rochie a purtat mireasa!
Articolul următor
Alte articole interesante