Alla Pugaciova și Maxim Galkin și-au arătat casa! Foto

Căsătoria celor doi până în prezent este acoperită de multe secrete. Numai rudele și prietenii cei mai apropiați pot veni în ospeție. Alla Pugaciova și Maxim Galkin locuiesc într-un castel din suburbiile Moscovei.

separator

Maxim Galkin, într-un interviu, a mărturisit că, din copilărie, a visat să locuiască într-un castel. Spre deosebire de alte celebrități, Pugaciova și Galkin nu au ales ,,Барвихa” ori ,,Жуковкa”, ci liniștitul sătuc ,,Грязь” din suburbia Moscovei. Aici nu există cluburi de noapte zgomotoase și nici supermarketuri uriașe, dar există tot ce ai nevoie pentru o viață de familie relaxată.

În casa confortabilă, diva și celebrul umorist primesc oaspeți, conduc gospodăria și își cresc gemenii, pe Lisa și Harry.

Zona de proprietate este mai mare de 3.000 de metri pătrați. În castel există 20 de camere, un lift de marfă, o parcare, o seră, o grădină de iarnă, o piscină.

Casa este construită un stil clasic victorian, iar piesele de mobilier sunt făcute la comandă.

Doar bucătăria costă mai mult de 700 mii de dolari.

În dormitorul lui Maxim și al Allei se poate ajunge fie cu liftul, fie cu scările.

Firește, pentru a menține o astfel de locuință, trebuie să ai mulți servitori. Galkin și Pugaciova preferă să angajeze femei filipineze: sunt foarte harnice și nu cunosc limba rusă, ceea ce înseamnă că secretele familiei nu vor ajunge în public niciodată.

Un cuplu a adus pe lume 14 băieți, în speranța că vor avea și o fată. Vezi surpriza făcută de fiul cel mare
Articolul anterior
O fetiță a ajuns la spital după ce a fost mușcată de o căpușă. Iată ce spune mama sa!
Articolul următor
Alte articole interesante