Amal Clooney, prima apariție pe covorul roșu după naștere!

Amal și George Clooney au avut prima apariție pe covorul roșu după ce avocata a adus pe lume gemeni. Într-un scurt interviu, actorul a dezvăluit cum se descurcă în postura de părinți.

separator

Venice 💜

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on


Amal Clooney a adus pe lume doi gemeni, un băiat și o fată, la începutul lunii iunie, iar, de atunci, a redus semnificativ aparițiile publice. Soția lui George Clooney s-a dedicat în totalitate celor mici și abia în acest weekend a avut prima apariție pe covorul roșu după naștere.

Cei doi soți au participat la un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

„Am fost conștienți că acești doi copii vor fi urmăriți foarte mult (de public și media) și că orice mișcare a lor va fi judecată. Ne-am orientat către nume normale, dar nu ne-a venit inspirația cea mare. Am ales până la urmă Alexander și Ella, ce nu provin totuși de la Alexandru cel Mare sau Ella Fitzgerald, a declarat actorul.

,,Alexander este deja foarte șmecher. Pur și simplu, stă cuminte, nemișcat și mănâncă. În schimb, sora lui, Ella, este elegantă și cu privire foarte expesivă. Seamănă cu mama ei, slavă Domnului. Toată această experiență pare un vis până când încep să plângă. Atunci realizezi că nu mai sunteți doar doi în familie, ci patru”, a declarat George Clooney pentru Entertainment Tonight.

sursa

Andreea Esca este în doliu
Articolul anterior
,,Fetița”, un nou tip de escrocherie periculoasă. Fiți cu ochii în patru!
Articolul următor
Alte articole interesante