Amalia Enache, despre drama prin care a trecut când mama ei era internată în spital: „Plângeam de 12 ore, iar asistentele mă întrebau de emisiuni TV”

Prezentatoarea știrilor ProTV din Romînia, Amalia Enache a povestit momentele crunte prin care a trecut în perioada în care şi-a vegheat mama, zi şi noapte, în spital. Din păcate, mama ei a murit învinsă de o boală incurabilă.

separator

„Am avut o mamă foarte calmă, caldă, înţelegătoare. Nu am auzit-o niciodată să ridice vocea. Mă tempera, îmi era o foarte bună sursă de echilibru. Îmi aduc aminte şi vocea ei. Mi-e foarte uşor să o văd aici lângă mine. E vorba de un gest, care spune foarte multe despre relaţia dintre noi. Mă mângâia foarte mult pe mâini. Ăsta era gestul ei de afecţiune cu mine, cu fratele meu şi cu tatăl. Şi râdea foarte mult!” a declarat Amalia pentru libertatea.ro.
Ea spune că suferinţa prin care a trecut timp de trei luni a fost fără margini.

„Au fost trei luni grele, groaznice, în care am avut grijă de ea înainte să se stingă. Şi a fost şi un moment crunt, o zi în care am aflat că e nevoie de o transfuzie de sânge pentru a-i salva viaţa, era totul foarte complicat şi eu am plâns atunci, o zi întreagă nu m-am putut opri din plâns. Treceau oameni pe lângă mine, inclusiv personal medical şi mă întrebau tot felul de lucruri fără importanţă. Asistentele voiau să afle de la mine tot felul de amănunte despre emisiuni TV.”, a mai declarat prezentatoarea.

A murit cel mai bătrân om din lume
Articolul anterior
În pas cu tehnologiile moderne! Roboții au învățat să asambleze mobilier de la IKEA
Articolul următor
Alte articole interesante