Amanta lui Putin a primit din partea Gazprom o clădire imensă la Soci. Ce afaceri va dezvolta Kabaeva

Monopolul rusesc Gazprom, care dețin un imens complex sportiv la Soci, i-au predat gratuit Alinei Kabaeva o clădire în valoare de peste 2 miliarde de ruble. Noua firmă a amantei lui Putin, Academia de Gimnastică Ritmică, s-a înregistrat deja la noua adresă. Se știe că aici vor fi amplasate un centru sportiv și un hotel cu piscină, cinema și zonă SPA.

Vladimir Putin's alleged mistress resurfaces in Moscow for first time since  Ukraine invasion

Kabaeva urmează să pregătească aici și tinere gimnaste, scrie ediția rusă „Putem explica”. Potrivit presei ruse de opoziție, activitățile notabile ale lui Kabaeva au fost saloanele de masaj și „activitățile din domeniul medicinei”, scrie ziare.com.

Toate activitățile noii afaceri ale lui Kabaeva sunt ascunse în baza de date a Serviciului Fiscal Federal al Federației Ruse.

Anterior, presa a aflat despre imobilele de lux ale lui Kabaeva din Soci: gimnasta deține un penthouse, pe care a venit personal să-l inspecteze în timpul construcției. După ce în presă au apărut informații despre cel mai scump apartament al lui Kabaeva, Putin și-a certat amanta, acuzând-o că este prietenă cu femei care „scurgeau” informații clasificate presei.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Cristiano Ronaldo își vinde ”bestia” de 20 de milioane de euro
Articolul anterior
În vârstă de 106 ani, artista Apo Whang-Od este cea mai în vârstă persoană care a apărut pe coperta Vogue
Articolul următor