Ambulanță implicată într-un accident grav. O pacientă Covid-19 a decedat

Un accident grav în care a fost implicată o ambulanță s-a produs, marți seară, în Vrancea, România. O pacientă Covid-19 a decedat și un medic a fost rănit după ce mașina s-a răsturnat și s-a izbit violent de un cap de pod.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în zona căii ferate care traversează DN2-E85.

Ambulanța a derapat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar s-a răsturnat pe partea carosabilă, potrivit realitateadevrancea.net

”Prin apel 112, a fost sesizat faptul că pe DN2-E85, la Mărăşeşti, o ambulanţă care transporta o pacientă s-a răsturnat pe partea carosabilă. Ambulanţa transfera pacienta de la Buzău la Bacău. Din nefericire, a rezultat decesul pacientei şi rănirea a două persoane care făceau parte din echipaj”, a precizat IPJ Vrancea.

Din primele informații, pacienta era intubată și urma să ajungă la Buhuși. Medicul de pe ambulanţă a suferit un traumatism cervical şi traumatism de membru inferior, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani. 

Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Marea Britanie: campania de vaccinare împotriva Covid-19 a redus numărul spitalizărilor şi al deceselor
Articolul anterior
Te trec fiorii. Un bărbat din Turcia și-a împins în prăpastie soția însărcinată, ca să încaseze banii pe asigurarea ei de viață
Articolul următor
Alte articole interesante