America’s Got Talent: E uimitor cum poate să cânte acest tânăr! Așa ceva nu a mai văzut

Un tânăr filipinez, pe nume Marcelito Pomoy, face senzație la concursul de talente America’s Got Talent. Tânărul are o abilitate excepțională de a face ,,duet cu el însuși”, fiind unic prin faptul că poate cânta atât cu o voce de tenor masculin, cât și cu o voce de femeie soprană.

separator
Astfel, Marcelito poate interpreta duete populare ,,la masculin și feminin” fără partener. Nu numai că poate cânta părți înalte și joase, dar le și schimbă între ele fără probleme. Spectacole uimitoare ale sale includ compozițiile “The Prayer” și “Beauty and the Beast”.

Marcelito a crescut în Filipine și a dezvăluit în emisiunea lui Ellen DeGeneres că a trăit pe străzi de la o vârstă fragedă, câștigând echivalentul unui dolar pe zi. El a spus că știe să cânte de la vârsta de 7 ani, atât voci masculine, cât și feminine. Mama sa l-a abandonat de mic, când tatăl său era în închisoare, astfel că Marcelito a crescut ca un copil orfan.

Tânărul a fost desemnat câștigător al Pilipinas Got Talent, Sezonul 2. Ca urmare a participării la emisiune, Marcelito a reușit să se reunească cu familia sa. Familia sa a participat și la finala emisiunii pentru a-l vedea performând, iar mama sa i-a cerut iertare.

Pe 21 septembrie 2014, tânărul s-a căsătorit cu Joan Paraiso din Calauag, Quezon. Cei doi au împreună o fiică, Marcella Janiah. Într-o postare pe Instagram, Marcelito a scris despre experiența sa de a deveni tată. El a spus că „a fi tată a fost, fără îndoială, cea mai mare sursă a mea de realizare, mândrie și inspirație. Paternitatea m-a învățat despre iubirea necondiționată, a întărit importanța de a fi înțelegător și m-a învățat cum să fiu o persoană mai bună”.

Nenorocire în capitală. O femeie a căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de locuit
Articolul anterior
Detalii despre autobuzul cu pasageri care a ars lângă Peresecina
Articolul următor
Alte articole interesante