Anastasia Lazariuc – cea mai sexy bunică! Cum reuşeşte? (FOTO)

Are patru nepoţi şi o siluetă de invidiat. Este împlinită ca mamă, bunică şi femeie. Cântecele ei trec peste ani, fiind la fel de solicitate în România şi în Republica Moldova. Orice femeie o admiră şi ar vrea să atinga performanţele ei în frumuseţe. Chiar dacă mulţi sunt cei care zic că Anastasia Lazariuc are frumuseţea în gene, interpreta are totuşi un secret în menținerea ei. Acesta este timpul acordat propriei persoane.

separator

O bună perioadă de timp, Anastasia Lazariuc  a trăit, ca orice mamă, de dragul copiilor şi pentru ei. De când copiii au plecat pe la casele lor, interpreta a început să acorde mai mult timp propriei persoane şi modului ei de viaţă.

„Când ai copii, petreci mai mult timp la bucătărie şi te alimentezi când reuşeşti şi de cele mai multe ori, în fugă. Acum am mai mult timp liber şi mai rar îl petrec la bucătărie. La vârsta aceasta, când nu creşti, organizmul nu are nevoie de prea multă mâncare. Tot ce mănânci mai mult se depune în zonele problematice. De aceea, am grijă mare la felul cum şi ce mănânc. Încerc să mă axez pe mâncarea organică. Beau multă apă, mai ales dimineaţa. La masă prefer o salată de crudităţi, iar seara se întâmplă des să nu mănânc deloc. Ca să arăţi bine, trebuie să ai grija de alimentaţia ta!”, a spus interpreta înt-un interviu televizat.

545069_392492027454403_1928518181_n 552325_444795542224051_1714172739_n 603889_444795232224082_335752531_n Anastasia_Lazariuc1_919533434
lazar2

Text: Natalia Bodiu

Foto: Arhiva personală

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Steluțe de scortișoară
Articolul anterior
În această primăvară Giorgio Armani te impresionează cu o colecție diafană!
Articolul următor