Anastasia Lazariuc recunoaște că s-a iubit în secret cu Mihai Constantinescu

Interpreta Anastasia Lazariuc stabilită în România de mulți ani, a avut o relație de 14 ani împreună cu Mihai Constantinescu. Deși s-au separat, presa română continuă să scoată la iveală noi detalii despre relația celor doi.

separator

În cadrul emisiunii Happy Hour cei doi au recunoscut că ar fi avut o relație și în afara scenei, atunci când artistul era însurat. Deși Constantinescu era căsătorit la momentul acela cu Mihaela, a lăsat să se înțeleagă că între el și Anastasia Lazariuc ar fi fost o relație mai mult decât profesională.

„A fost un sentiment reciproc. Probabil că iubirea a distrus relația. S-a terminat pentru că au existat orgolii. Ești necăjit un an, doi, apoi trebuie să discuți și să treci cu vederea prostiile. Dacă e ceva de reproșat, îmi reproșez mie, pentru că poate nu am știut să gestionez anumite lucruri. Și mai ales pentru că toată această colaborare a fost construită pe sentimente și gânduri frumoase”, a spus Mihai Constantinescu la Happy Hour.

„Mihai s-a purtat foarte frumos cu mine, poate m-a și iubit. Eu și Mihai ne-am văzut fiecare de drumul lui. Și într-o căsnicie se termină dragostea. Acum este alături de Simona, o fată care pe atunci era nouă la noi în trupă”, a declarat Anastasia la Happy Hour.

Moldovenii în top „Forbes 500 miliardari români „
Articolul anterior
Un film produs în RM, selectat la festivalul „Green Fest”
Articolul următor
Alte articole interesante