Anastasia Lazariuc și nepoata ei cea mare au fost invitate în platoul emisiunii ,,Vorbește lumea”

Anastasia Lazariuc a fost invitată la emisiunea ,,Vorbește lumea”, de la Pro Tv București. În premieră, artista a pășit în platou alături de nepoata ei cea mare, Beatrice Lazariuc, cu care are o relație de prietenie ieșită din comun.

separator
Beatrice Lazariuc are 24 de ani și este nepoata artistei din partea băiatului ei, Andrei Lazariuc. Tânăra nu face muzică, însă are o carieră în design vestimentar, iar acum deține propria linie de haine și colaborări cu vedete din showbiz-ul de peste Prut. Beatrice a comunicat că bunica o ajută mult în activitatea ei.

„Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică”, a mărturisit tânăra.

Beatrice îi dă adesea sfaturi bunicii ei, Anastasia Lazariuc, despre cum ar trebui să se îmbrace. Când merg la cumpărături împreună, artista se lasă în seama lui Beatrice. Cele două ies des în oraș împreună, iar atunci atrag adesea privirile bărbaților pe stradă. Mulți nu cred că între ele este o relație bunică-nepoată. „Noi vorbim foarte deschis, îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamai mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie ”, spune Beatrice, care mult timp nu a înțeles ce înseamnă să ai o bunică celebră.

Andrei, fiul artistei, s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu o rusoaică și, în prezent, locuiește cu întreaga familie la București. Beatrice mai are o soră cu șase ani mai mică, Anastasia (Nasti), care e pasionată de pictură.Pe lângă cele două nepoate, Anastasia Lazariuc se mai mândrește cu doi nepoți din partea fiicei ei, Ileana Lazariuc. În vârstă de 36 de ani, actrița, cântăreața și fotomodelul Ileana Lazariuc trăiește la Monte Carlo alături de soțul ei, Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac. Cei doi au împreună doi băieți: Alexandru (10 ani), care s-a născut la Paris, și Nicholas Noah (8 ani).

sursa: www.perfecte.ro

Distracție la maxim! Pârtia de la Dănceni, luată cu asalt de cei dornici de adrenalină
Articolul anterior
Moldovenii care urmau să zboare spre Londra și Bolgna au așteptat 15 ore în aeroport, după care cursele au fost anulate
Articolul următor
Alte articole interesante