Anastasia are nevoie de 6.000 de euro pentru o ultimă intervenție postcancer. Să o ajutăm împreună!

În luna august 2018, Anastasia Leahu, o tânără plină de viață, primește lovitura vieții ei. La doar 29 de ani, aceasta află că suferă de cancer, osteosarcom la mandibulă. De câteva luni, Anastasia duce o luptă crâncenă cu boala.

separator

În luna octombrie 2018, a suportat prima operație la o clinică din Turcia. I s-a înlăturat tumoarea de la față, iar defectul osos a fost înlocuit cu o grefă osoasă extrasă de la picior, care a fost fixată cu tijă metalică la oasele feței. Ulterior, au urmat șase ședințe chinuitoare de chimioterapie, însoțite de vomă, lipsa poftei de mâncare, temperatură înaltă.

Din cauza efectului citostaticelor, Anastasia făcea des infecții. Plaga de la picior s-a cicatrizat, însă cea de la nivelul feței a format o fistulă prin care tija metalică și o bucată de os au ieșit în afară, iar din acest motiv, rana nu se cicatrizează, se infectează și se umflă fața. În data de 6 mai, Anastasia urmează să efectueze o ultimă intervenție postacancer la mandibulă. Suma necesară pentru investigații și tratament este de 6.000 de euro. Din păcate, ea nu are acești bani, iar operația este iminentă, pentru a scăpa de chinul îngrozitor. Împreună o putem ajuta pe Anastasia, ca să poată efectua intervenția!

Donează pentru Anastasia aici !

 

Elevii intră în vacanța de Paști. Câte zile vor sta acasă?
Articolul anterior
Transport gratuit de Paştele Blajinilor, până la Cimitirul „Sf. Lazăr”. Iată orarul curselor!
Articolul următor
Alte articole interesante