Anastasia Zavorotnyuk a publicat după mult timp prima postare pe Instagram: „Cadou de la fiica mea”

Anastasia Zavorotnyuk a publicat pentru prima dată, după mult timp, o postare pe Instagram, după ce s-a zvonit că a urmat tratament pentru cancer.

separator

Exact acum un an, mass-media rusă raporta că Anastasia Zavorotnyuk a fost diagnosticată cu o tumoare malignă pe creier. După un timp, rudele și prietenii actriței au confirmat că este bolnavă, dar nu au dezvăluit un diagnostic anume.

Din acel moment, actrița practic nu a luat legătura cu fanii. Ieri, Anastasia, pentru prima dată după mult timp, a publicat o nouă postare pe rețelele sale de socializare dedicată celei de-a 12-a aniversări a nunții sale cu Peter Chernyshev.

Anastasia a arătat cum fiica ei de un an, Mila, i-a felicitat pe ea și soțul ei în această zi. Actrița a publicat poze cu desenele fetiței în vârstă de 2 anișori, realizate cu ajutorul profesorilor ei.

,,Un cadou de la fiică cu ocazia celei de-a 12-a aniversări a nunții noatre. Pur și simplu cea mai bună operă de artă”, a scris Anastasia în dreptul imaginilor.

Anterior acestei postări, a mai apărut un mesaj emoționant pe pagina de Instagram a actriței. Acesta a fost dedicat celor doi soți, alături de o fotografie din ziua nunții

„Astăzi Nastya și Peter sărbătoresc cea de-a 12-a aniversare a nunții! Este de neprețuit să întâlnești o persoană care își va împărtăși complet viața cu tine, indiferent de încercările pe care le pune soarta în cale. Ultimele circumstanțe v-au făcut să vă schimbați complet modul de viață, obiceiurile, gândurile, aspirațiile. Este atât de important să vă vedem cum în această situație ați devenit și mai dragi și mai necesari unul altuia. Iubirea voastră este cea mai mare forță de sprijin, un adevărat cadou pe care amândoi îl meritați. Fie ca ea să aibă grijă de voi din nou și din nou și să vă treacă de toate relele, să vă aducă mai multe momente calde, luminoase, vesele. Vrem cu adevărat să vă vedem cei mai fericiți. Vă iubim, sărbători fericite!”

Ministrul Sănătății din Cehia și-a dat demisia din cauza creșterii numărului cazurilor de Covid
Articolul anterior
Maia, stabilită în Israel, a slăbit 34 de kg și dezvăluie istoria ei de succes!
Articolul următor
Alte articole interesante