Anatol Durbală: ,,Împlinesc 50 de ani. Iată toată bogația mea”

,,Da, azi 24 mai 2020, împlinesc 50 de ani! Iată toată bogăția mea…”, a comunicat cunoscutul actor și prezentator TV Anatol Durbală pentru publicul său virtual. Ieri a fost o zi specială pentru îndrăgitul prezentator TV, iar mesajele și urările de felicitare au curs necontenit.

separator

La acest prag al vieții sale, Anatol Durbală se declară, în primul rând, un tătic fericit și împlinit, alături de soția sa, Olesea Sveclă, și cei doi copii ai cuplului, fiica Cassandra și mezinul, Dragomir.

Olesea Sveclă i-a pus la cale o surpriză inedită soțului său, drept pentru care sărbătoritul zilei a venit cu o reacție plină de emoții pe pagina sa de facebook. Mai mulți prieteni l-au felicitat pe Anatol prin intermediul online-ului, chiar dacă și-ar fi dorit să sărbătorească împreună acest frumos jubileu.

,,Olesea Svecla, a câta oară mă conving ce bărbat deştept, talentat şi superb sunt eu că m-a dus capul să te iau de soţie! Îţi mulţumesc din suflet pentru cei doi copii minunaţi, pentru ziua asta când am împlinit 50 de ani şi pe care, în pofida covidului, tu ai reuşit să mi-o faci absolut specială, pentru că mă accepţi aşa cum sunt, iar eu… eu… nu sunt cheie de biserică şi pentru… pentru ce încă?… A, pentru că mă faci să tind, să vreau întruna să fiu mai bun!”, a scris Anatol Durbală.

Îi urăm prezentatorului TV mulți ani fericiți!

Încă 5 oameni au decedat, din cauza complicațiilor cauzate de virusul Covid-19
Articolul anterior
Crimă la Sângerei. Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la marginea orașului
Articolul următor
Alte articole interesante